Ragyogó színekben pompázó, pikáns és érzéki felvételek készültek az Exatlon Hungary All Star versenyzőjéről, Pap Dorciról. Noha az extrémsport-reality fiatal sztárját korábban sokszor láthattuk feszülős, rövid szettekben futni a pályákon – egy alkalommal az is előfordult, hogy intim testrészt villantott – Nánási Pál kamerája előtt azonban kicsit szégyenlősködött.

A Kihívó, aki még a játék kezdete előtt részt vett a bevállalós fotózáson, előbb fehérneműben, majd attól megszabadulva is pózolt.

Mindig is nagyon érdekeltek az ilyen fotózások és szerettem volna elmenni egyre. (...) Nagyon izgi, körülbelül ilyesmire számítottam, hogy itt nagy felhajtás lesz, de nagyon élvezem. (...) Az elején még szégyenlős voltam kicsit, nem tudtam, mit csináljak, merre forduljak

– fogalmazott a fiatal lány Nánási Pál videójában. A korhatáros videót erre a linkre kattintva tudja megtekinteni, további fotókat pedig itt láthat.

Nánási egyébként úgy fogalmazott, könnyű dolga volt az Exatlon-sztárral.

Könnyű dolgom volt vele. Szexi, jól néz ki, ismeri a testét

– mondta Nánási Pál.

Az Exatlon All Star január elején vette kezdetét, ám a műsor a végéhez közelít. Április 10-én derült majd ki, kik nyerik meg az utolsó évadot.

(Borítókép: Pap Dorci. Fotó: TV2/Sajtószoba/Exatlon Hungary All Star)