Legújabb krimisorozatát promózta a The Late Show with Stephen Colbert című esti tévéműsorban Elle Fanning.

A Demóna-filmek Csipkerózsikája egy mélyen dekoltált, elegáns fekete ruhában érkezett a beszélgetős műsorba, ám még mielőtt belépett volna a CBS stúdiójába, dobott pár pózt a paparazzi fotósoknak.

A színésznő a Hulun futó legújabb krimisorozatát, a The Girl from Plainville című, a streaming-szolgáltató platformján március 24-én debütáló szériát promotálta a szerdai késő esti showban.

A sorozatot 2021. augusztus 17. és december 10. között forgatták a Grúzia-beli Savannah városában. Cselekménye Conrad Roy öngyilkosságának igaz történetét dolgozza fel, miszerint a 19. születésnapja előtt álló fiatal férfit barátnője, Michelle Carter SMS-ben biztatta arra, hogy vessen véget saját életének. Az akkor 17 esztendős lányt nem szándékos emberölés miatti elítélték. A fiúnak küldött utolsó üzenet úgy szólt:

Folyamatosan ezt nyomatod. Azt hajtogatod, hogy megteszed, de sosincs hozzá merszed. És ez így is marad, ha nem teszel semmit.

Michelle-t a  sorozatban Fanning alakítja, aki a késő esti műsorba tett látogatásakor arra is szánt időt a stúdió előtt, hogy ne csak egyedül, hanem a Radio Man néven elhíresült, egykori hajléktalan férfival is pózoljon kicsit a kameráknak. Radio Man abból vált ismertté, hogy hajléktalanként több, mint 100 film és televíziós műsor jeleneteinek hátterében feltűnt.