GettyImages-1357800099

Cardi B: „Utálom ezt a kiba**ottul buta rajongótábort”

2022.04.04. 08:55

A rajongóinak nem tetszett, hogy a rapper nem ment el a Grammy-díjátadóra, ezért több bántó kommentet is küldtek az előadónak. Cardi B ezt nem hagyta szó nélkül.

A vasárnapi Las Vegas-i Grammy-gála korántsem volt történésmentes: Jon Batiste-é lett az év albuma, és ő nyerte a legtöbb, szám szerint öt elismerést is. A Silk Sonic az év felvétele és az év dala díjat kapta, a legjobb új előadó Olivia Rodrigo lett. Az eseményen Volodimir Zelenszkij ukrán elnök videóüzenetét is lejátszották, aki azt kérte, minden lehetséges módon támogassák Ukrajnát. Bár rengeteg híresség tiszteletét tette, Cardi B mégis a távolmaradás mellett döntött, pedig a legjobb rap-előadónak járó Grammy-díjra is jelölték. A rajongóknak ez nem tetszett – írja a Page Six. Később, a reakciókat látva az előadó a Twitter-fiókját is törölte, ám előtte ezt írta ki rá:

Törlöm a Twitteremet, de az istenit, utálom ezt a kiba**ottul buta rajongótábort.

via GIPHY

Az Instagramján a történtek után csak azt írta, hogy nem tetszett neki, ahogy a követői bántották, sőt, amikor a gyerekeit is bevonták ebbe, még jobban dühös lett. Mivel nem ő nyert, nem is bánja, hogy nem ment, mivel szerinte úgyse tudott volna őszintén mosolyogni a színpadon.