Csak úgy süt a magabiztosság Jessica Simpsonról, aki mostanra látta elérkezettnek az időt ahhoz, hogy újra bikinit húzzon. A 41 éves texasi popdíva alatt harmadik gyermeke, a most 3 éves Birdie Mae születésekor 108 kilót mutatott a mérleg, ám a pluszkilókat megelégelte, s komoly fogyókúrába fogott. 

Az énekesnőből lett divattervező, aki a terhessége előtt is küzdött súlyproblémákkal, a bámulatos fogyásának eredményét egy bikinis szelfivel szemléltette a közösségi oldalán. 

Háromszor szedtem fel és fogytam 45 kilót, úgyhogy soha nem gondoltam volna, hogy eljön ez a pillanat, de újra hordhatok binikit! Kemény munka. Elhatározás. Önszeretet. Sírtam is egy jót ma örömömben

– írta bejegyzésében Simpson, aki rengeteget tett a karcsú alakért. A Women's Health szerint hetente többször jár személyi edzőhöz, aki arra is rávette a háromgyermekes anyukát, hogy naponta 14 ezer lépést tegyen meg. Simpson korábban azt is elárulta, hogy egy-egy kemény edzés után brownie-val ünnepel.

Hasonló poszttal néhány nappal ezelőtt is jelentkezett. Feltehetően ezen a felvételen is bikinit visel, de a kebleit kitakarta egy kalappal.

(People)