Sztárhírekből ma sincs hiány, legyen szó Istenes Bencéről, Radics Gigiről, Balázs Kláriról, Vajna Timiről, vagy épp Gáspár Beáról. Görgessen lejjebb és tekintse meg csütörtöki hírösszefoglalónkat!

Visszatér Istenes Bence

Tőle megszokottan egy szórakoztató formátumban tér vissza a képernyőre Istenes Bence, akit legutóbb az Álarcos énekes című showműsorban láthattak a nézők 2020-ban.

Azóta az IstenEst című podcastban látott vendégül sztárokat, szakembereket, különböző tehetségeket, hogy a legtrendibb közéleti- és az internet népét aktuálisan lázban tartó témákról beszélgessen szórakoztató és hiteles formában – írja a Blikk.

A műsorvezető a podcast második évadának zárását követően zarándokútra indult az El Caminón, azóta nem lehetett hallani felőle. Tegnap azonban megérkezett a hír: 

április 19-én kezdődik az IstenEst harmadik évada!

Fény derült Balázs Klári zaklatóinak kilétére

Három teljes éven át gyártottak ezidáig ismeretlen elkövetők Balázs Klári és Korda György nevében álprofilokat, amelyeken valótlan tartalmakat és állításokat osztottak meg a zenészházaspárról. Bár nagy erőkkel próbálták felszámolni az álhírgyárakat, azokat újra és újra felbukkantak, mígnem Klári maga nyomozta ki az álprofilok mögötti személyeket.

Nevüket közösségi oldalán is megosztotta.

Olyan írásokat kapok, hogy „kicsinálunk téged”, vagy hogy „Hallom beteg lettél, remélem belehalsz”. Bizonyítékom van ezek ellen az emberek ellen! Bizonyos csoportokban vannak besúgóim, akik rendszerint írnak nekem, ha belefutnak egy ilyen uszításba. Kiderült, hogy nem mások írják ezeket a leveleket, mint néhány nő

– árulta el a Borsnak Balázs Klári.

Radics Gigihez korábban mentőt kellett hívni

Radics Gigi másfél éve neveli Mikus Áronnal közös gyermekét, Bellát. Az énekesnő anyaként csak úgy ragyog, úgy érzi, lányával lett teljes az élete. A Bestnek anyai mindennapjaiba is bepillantást engedett, ugyanakkor démonjairól is vallott. Mint kiderült, korábban pánikrohamokkal, halálfélelemmel küzdött.

Gigi a terhessége ideje alatt 30 kilót szedett fel, a hirtelen jött plusz súlytól azonban legyengült az immunrendszere. Az énekesnőt mindez cseppet sem érdekelte, hiszen mindent meg akart adni Bellának. A szülés után azonban elégedetlenné vált az alakjával, valamint a koronavírussal is megfertőződött.

Fél éven át pánikrohamokkal küzdöttem. Volt olyan éjszakám, amikor kértem Áront, hívjon mentőt, mert olyan légszomjam volt, hogy úgy éreztem, megfulladok. A harminc kiló plusz miatt még nehezebben viseltem a pánikrohamokat. Tudtam, le kell adom a sülyfelesleget, hogy érezzem, ura vagyok a testemnek, és egyúttal leküzdöttem a pánikot is

– vallotta be a magazinnak a megpróbáltatásokkal teli időszakról.

Vajna Timi a Machu Picchu-n pózolt

Nyaralni ment Vajna Tímea. A 442 ezres követőbázissal rendelkező híresség ezúttal Peruba utazott, ahonnan különböző Insta-sztorikat és néhány izgalmas fotót is megosztott. Ahogyan azt tőle megszokhattuk, most sem szégyenlősködött, egy-egy képen a szoknyáját is fellebbentette a hegyi szellő. A gyalogtúrára még egy zöld, hátul kivágott felsőt és egy edzőcipőt kapott magára.

Erre a varázslatos helyre eljutni nem könnyű, de mindent megér. 8 óra repülés LA-ből, majd 5 óra autózás Cuzcoból, végül 6 óra vonatozás (oda+vissza) egy csodálatos régi orient expressen, 1 óra mászás köveken, lépcsőkön fel-le, oxigénhiány, szúnyogok…de a képek/videók magukért beszélnek

– írta egy videóhoz.

Árnyékként követi feleségét Győzike

Rendhagyó húsvétra készül Gáspár Bea és Győző, hiszen 27 év óta először tölthetik egyedül az ünnepet nógrádmegyeri házukban. Evelin és Virág ugyanis már nem élnek a szülői házban és talán haza sem mennek a hétvégére. Bea asszony így a húsvéti menüt sem otthon, hanem a mindmegette.hu konyhájában készítette el – írja a Bors.

Hát nincs mit tenni, ketten maradtunk a hatalmas házban Győzikémmel. Így most meg kell találnunk azt a valamit, ami az életünkből eddig kimaradt. Az a helyzet, hogy nagy a csend és bevallom kettőnkre már nem is esik jól főzni sem 

– vallotta be a lapnak Gáspár Bea, aki gyakran jár túrázni a barátnőivel, hogy lekösse az idejét. Ezzel szemben Győző sorozat- és netfüggő lett.

Folyamatosan a híreket bújja és mindent tud, minden érdekli, ami a világban zajlik. [...] Nem mondja, de látom rajta, hogy még keresi a helyét az új életünkben. [...] Tulajdonképpen ha csak nem kirándulok, folyton együtt vagyunk, vagyis nem kellett visszatalálnunk egymáshoz.[...]Mindenhová elkísér ha csak teheti, szóval az életem szerves része. Ő az én árnyékom.