lapszemle.png

Berki Krisztián ismét bíróságon köthet ki, Pásztor Anna depressziójáról vallott

2022.04.19. 09:20

Hazai hírességeinknek húsvét idején is mozgalmasan teltek a hétköznapjai. Berki Krisztián például egy újabb per miatt izgulhat, amelyet tartozás miatt a lakberendezője akaszthat a nyakába. Puskás-Dallos Peti és Bogi fürdőruhás képekkel örvendeztették meg követőiket, Pásztor Anna pedig korábbi, kisbabái elvesztése miatt kialakult depressziójáról vallott. Görgessen, és mutatjuk a legújabb sztárhíreket!

Berki Krisztián ismét bíróságon köthet ki

A Blikk információi szerint egy lakberendező pár, Anikó és Szabolcs alakította át másfél évvel ezelőtt Berki Krisztiánnak azt a fővárosi lakását, amelyben az Édes élet című reality-ben is látható volt az egykori Fradi-vezér. A lap úgy tudja: Berki azóta sem hajlandó fizetni a munkáért.

A pár még 2020-ban figyelt fel az akkor kiadó lakás hirdetésére. Állításuk szerint az ingatlan szinte lakhatatlan állapotban volt, ezért felajánlottak egy egyezséget, miszerint felújításért cserébe annak árát lelakhatják, azaz nagyjából 12-16 hónapig rendelkezhetnek a lakással, beköltözhetnek vagy kiadhatják. Ha egyik sem valósul meg, napi 80 ezer forintot kapnak a munkájukért.

Berkiék elképzelése az volt, hogy egy luxus lakást építsünk nekik, olyat, mintha minimum egy ötcsillagos szállodai lakosztály lenne. Úgy beszéltük meg, én megtervezek mindent, lemenedzselem a folyamatokat, ők pedig fizetik a szükséges anyagköltséget. A megállapodás az volt, hogy a munkánkért cserébe 16 hónapig miénk a lakás, ha nem jön össze, akkor kettőnk napi munkadíja 80 ezer forint

– magyarázta a lapnak Anikó. Berkiék állítólag médiamegjelenéseket is ígértek, ám a lakberendezők szerint ezek is csak részben valósultak meg. A feltételekről egyébként szerződés is született.

A pár szerint egy idő után elmaradtak a fizetések, majd Berki egy hónappal a kisbabájuk érkezése előtt azt mondta, a lakás eladását és válást tervez. Végül a munka befejezésében és az azt követő fizetésben egyeztek meg, ám Berkiék a pár állítása szerint azóta eltűntek, az ügyet pedig bíróságra viszik.

Orbán Vikort alakítja a Jóban Rosszban színésze

Elsőre ódzkodott a fiatal Orbán Viktor eljátszásától, ám a kihívás jobban izgatta Fecske Dávidot. Szabó Sipos Barnabás pedig egy percet sem gondolkodott, hogy eljátssza-e Antall Józsefet A miniszterelnök és a Fiú című darabban – írja a Blikk.

A Thália Színházban pénteken debütáló darab a fiatal Orbán Viktor és a néhai Antall József egy elképzelt találkozását mutatja be 80 percben. A színjáték az Ivancsics Ilona és Színtársai produkciója.

Nagy volt a kísértés, hogy megragadjam Orbán Viktor néhány fontosabb gesztusát, a beszéde jellegzetességeit, de szerencsére a darabot író Pozsgai Zsolt lebeszélt erről. Ezért utólag is hálás vagyok neki! Mert a darab nem paródia akar lenni

– mondta a lapnak a Jóban rosszban című sorozatból és a Balkan Fanatik zenekarból ismert 27 éves Fecske Dávid, akinek családjában és baráti körében bár akadnak mind a két politikai oldal képviselői közül kikerült személyek, egyikőjük sem értette, miért vállalja a szerepet.

Eszméletlenül izgatott a gondolat, hogy egy ennyire releváns személyt, annak fiatalkori önmagát játsszam el, rá akartam cáfolni azokra, akik szerint hibát követtem el Orbán bevállalásával. Sosem jó, ha az emberek politikai reflexből ítélnek el egy művészi produktumot

– fogalmazott Fecske Dávid, aki a darabba szereplőválogatás útján került.

Antall József április 8-án lett volna 90 éves, a bemutatót az ő emlékének ajánlják az alkotók.

Tengeren húsvétolt Puskás-Dallos Peti és felesége

Fürdőruhás fotóval örvendeztette meg követőit Puskás-Dallos Peti és Bogi, akik elmenekülve a hideg időjárás elől egy vitorlás fedélzetéről jelentkeztek be Instagramon.

Hogy pontosan hol jártak, azt nem tették közzé a fiatalok, akik tavaly nyáron kötötték össze hivatalosan az életüket – emlékeztet a Blikk.

Kettő babát is elveszített Pásztor Anna

Az énekesnő komoly depresszióba esett kisfia megszületése után, korábban ugyanis kettő kisbabát is elvesztett. A megrendítő tragédiáról és az azt követő traumáról a Palikék világa by Manna Három igazság című műsorában vallott Pásztor Anna.

Mint a csiga, a saját taknyomon-nyálamon csúsztam, óriási gigamélységekben voltam a kisfiam születése után. A két pici baba előtt volt két másik pici baba, akik sajnos nem születtek meg. Olyan mértékűen fájt a lelkem emiatt, hogy nagyon nehéz volt belemenni a szülésbe, olyan nagyon meg akartam tartani Benjikét, hogy összezárt a szervezetem, alig tudták kioperálni őt

– emlékezett vissza a műsorban Pásztor, aki fél évvel a kisfia születését követően komoly depresszióba esett. Végül kilenc hónap bezártság után egy külföldi nyaraláson sikerült visszatalálnia önmagához.

Utoljára szólalhat fel a bíróságon VV Fanni elrablója

Kedden koradélután szólalhat fel az utolsó szó jogán, a Fővárosi Törvényszéken B. László, akit Novozánszki Fanni elrablásával, nyereségvágyból történő meggyilkolásával és a lány testének elrejtésével gyanúsít az ügyészség.

A felszólalásra a férfi egy másfél órás beszéddel készül.

A több mint négy éve húzódó perben április 29-én hirdetnek ítéletet, aminek a végkimenetelét B. László beszéde is befolyásolhatja. Az ügyésznő életfogytig tartó szabadságvesztést indítványozott, B. László ügyvédje viszont felmentést kért a gyilkosság vádja alól, hiszen szerinte ha nincs holttest, nincs emberölés sem – írja a Bors.