Nem volt teljesen megelégedve külsejével, ám a plasztikáztatásnak köszönhetően most már elégedetten néz tükörbe Gabriela Spanic. A Paula és Paulina című sorozat sztárja, aki Dancing With The Stars első szériájában a döntőig táncolta magát, csaknem öt hónappal ezelőtt feküdt kés alá, ám mű tétjének  eredményét csak most mutatta meg a közösségi oldalán.

Angyalkáim! Az Instagram-történetemben már megosztottam, de többen is szerettétek volna látni, hogy sikerült a műtét, úgyhogy itt van ez a videó. Jól érzem magam a tengerparton! Bár tudjátok, hogy megállíthatatlan vagyok, egy kis pihenésre volt szükségem, de tudom, hogy az egészség és a jó közérzet megőrzéséhez elengedhetetlen, hogy pihenjek. Igaz ez a családdal és a barátokkal töltött időre is. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, a műtét sikeressége felülmúlta várakozásaimat

– írta bejegyzésében a színésznő, aki követői legnagyobb örömére szívesen visel szűk, a méreténél pár számmal kisebb ruhákat.

A telenovellasztár ugyanakkor kiemelte: mielőtt plasztikai beavatkozásra szánnánk el magunkat, nagyon fontos, hogy az operációt végző plasztikai sebész képzett és kellően tapasztalt legyen.

(People Español)