EZ ITT A HÍRÖSSZEFOGLALÓ, NEHOGY LEMARADJON VALAMI OLYASMIRŐL, AMI AZ ISMERTSÉG KÜLÖNBÖZŐ FOKÁN ÁLLÓ MAGYAR EMBEREKKEL TÖRTÉNT, VAGY NEMRÉG DERÜLT KI RÓLUK!

Megyeri Csilla és üzletember kedvese 8 éve alkotnak egy párt. A népszerű influenszer szerint bár voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, mégsem döntöttek a szakítás mellett. Arról is beszélt, hogy az elmúlt években több ajánlatot is kaptak harmadik személyektől, ám sosem éltek a lehetőséggel.

Ő mindig azt mondja, hogy nem akar kalandokat, mert pár jó pillanatért nem rúgná fel mindazt, amit nyolc év alatt felépítettünk és ezzel én is pont így vagyok. Pedig kísértés mindkét részről van bőven. Ugyanakkor adtunk egymásnak szabadságot és talán pont ezért nem is élünk vele. Mindketten rengeteg üzenetet kapunk, melyek között bőven akadnak illetlenek is. Mondjuk ki, meztelen fotókat és videókat küldözgetnek nekünk emberek. Mi ezeket meg is mutatjuk egymásnak, mielőtt töröljük őket.

– mesélte a Ripostnak Megyeri Csilla.

A Blikk állítása szerint titokzatos hölgy hódította meg Galambos Lajcsi szívét. A 61 éves elvált zenész sejtelmesen nyilatkozott a dologról.

Van is a környezetemben olyan, akivel el tudom képzelni, hogy hosszú távon egy párt alkossunk. (...) Annyit elmondhatok, hogy a boldogság életérzése már itt van az életemben.

– mondta Galambos, hozzátéve, hogy a gyerekei áldása is kell, ha párválasztásról van szó.

Másfél héttel ezelőtt, április 14-én született meg Rácz Jenő és Gyuricza Dóra első közös gyermeke. A sztárséf élvezi a szülői lét minden pillanatát, melyről be is számol a közösségi felületein. Így tett most is, amikor megetette a kislányát.

Hogy anya tudjon többet aludni, reggelente mindig én etetem Kamillát. Pelus is kicserélve. Úgyhogy aludhatunk vissza.

– írta a fotó mellé.

Marsi Anikó több, mint egy éve él boldog párkapcsolatban Szulák Andrea exével, Gyarmati Gáborra. A TV2 műsorvezetője egy új, közös vállalkozásban gondolkodik a szerelmével, melyről részletesen a Borsnak mesélt.

Lakásfelújítással szeretnénk foglalkozni, de nem a megszokott módon. Amikor és ahol csak lehet, újrahasznosítható, mások által már kidobott anyagokat használnánk és a kétkezi munkákat főleg nők végeznék. (...) Azért, mert szerintem alig akad olyan feladat, amit egy nő ne tudna megcsinálni.

– vallotta be Marsi Anikó.

Idén nyáron már kétgyermekes családot alkot majd Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás. A kismama a Blikknek most arról mesélt, hogy viseli a második terhességet.

Az első trimeszterben voltak rosszullétek, most már szerencsére jobban vagyok. Igaz émelygek és feledékeny, fáradékony is vagyok, de ez a terhességgel jár.

– mondta el a lapnak Palácsik Lilla.

Tóth Gabi kislánya már elmúlt két éves, és az énekesnő úgy döntött, hogy vág egy kicsit Hannaróza göndör hajából. A kommentelők nem voltak elégedettek az édesanya technikájával, ezért több bántó megjegyzést is tettek a videó alatt, melyet Tóth nem hagyott szó nélkül.

Kedves kommentelők! Nagyon köszönjük az aggódó hozzászólásokat. Ez egy ártalmatlan videó, amiben a gyermekem göndör hajának a végéből picit vágtunk, mert nagyon bemelegedett már és mivel copfozni nem engedi, így ezt a megoldást választottuk! Komolyan nem hiszem el, hogy egy ilyen kedves videó alá is képesek egyesek ilyen rossz ízű kommenteket írni... Legyenek kedvesek vagy próbálják meg tovább görgetni, vagy a jót feltételezni... Egyszerűen nevetséges, hogy milyen kommenteket tudnak egyes emberek ideírni... Minden ilyet törlök, mert nem ezért tettem ki.

– idézi az énekesnő szavait a Bors.