HÍRÖSSZEFOGLALÓNKBAN MA IS CSOKORBA SZEDTÜK A LEGÉRDEKESEBB HÍREKET A HAZAI HÍRESSÉGEKKEL KAPCSOLATBAN. ÍME, A LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓK!

Jakupcsek Gabriella 59 évesen is karcsú. Fogyókúrázni nem szokott, de különféle tisztítókúrákba (kandida- vagy léböjtkúra) évente kétszer biztosan belevág – írja a BEST magazin.

Hiszek benne, hogy időnként muszáj méregteleníteni, mert szebb lesz a bőr, meg egyszerűen könnyebben létezünk utána. De ebben is mindig körültekintően kell eljárni, mert én is csináltam már butaságot. Egy léböjtkúra kellős közepén elmentem lovagolni, leestem a lóról, és kórház lett a vége.

– mesélte a műsorvezető. A tévés azóta sokkal jobban odafigyel, mikor mibe vág bele.

Közös interjút adott Szabó Zsófi és édesanyja, Szabó Pálma a BEST magazinnak. Elárulták, hogy volt időszak, amikor nem volt felhőtlen a kapcsolatuk.

Nélküle nem így alakult volna a karrierem, a magánéletem. De szerintem nincs olyan kapcsolat, amiben ne lennének súrlódások, főleg, ha két erős személyiségről van szó. Nekünk is volt ilyen időszakunk a házasságom alatt. Ám az elmúlt egy évben minden rendeződött közöttünk, és szorosabban vagyunk, mint valaha. (...) Nagyon rögös a mi anya-lánya utunk.

– mesélte Szabó Zsófi. Az interjú során a műsorvezető új párkapcsolata is szóba került.

Szeretem ezt a fiút, mert nagyon szereti a lányomat. Azt látom, hogy Zsófit tisztelik, megbecsülik, és egy anyának ennél nincs nagyobb öröm. Shane mindennap kimutatja, mit érez iránta.

– mondta Szabó Pálma.

Hajdú Péter felesége, Láng Eszter szülés utáni depressziójáról vallott.

Egy kicsit engem is elért. Hirtelen a négy fal közé kerültem egy pörgős életből és ez nagyon megviselt. El kellett búcsúztatnom ezt a fajta életet. Sokszor sírtam. Volt, hogy a fiammal együtt sírtam. Aztán Peti amikor hazaért, átvette a babát, aki egyből elhallgatott és nevetni kezdett. Ettől csak még jobban sírtam. 

– mesélte Eszter a Borsnak. A fiatal anyuka ugyanakkor szerencsésnek érzi magát, hogy Dominik személyisége nyugodt és kiegyensúlyozott.

Keszthelyi Vivien már több mint négy éve alkot párt David Schumacherrel, a hétszeres Forma–1-es világbajnok Michael Schumacher unokaöccsével. A fiatal lány az Ébredj velünk adásában beszélt pár mondatot a Forma–1-es világbajnok családjáról.

Mick is az F1-be került, elég nagy nyomás van raja, talán ezért is hibázik ennyiszer, de úgy gondolom, hogy még akar, meg szeretné várni a család, hogy mikor jelentik be, hogy mi is van pontosan Michaellel. Addig is azt gondolom, hogy az a legtisztább, hogy minél többen hagyják békén a családot, annál hamarabb fognak beszélni.

– magyarázta.

A Keresztanyu sorozat színésznője, Mezei Léda és Dörmer Csaba, a Fókusz szerkesztő-riportere tavaly óta alkot egy párt. Ahogy a riporter jól kijön Léda Mezőberényben élő szüleivel, úgy a színésznő is megtalálta a közös hangot Csaba korábbi házasságából született két felnőtt gyerekével és Szekszárdon élő testvérével.

Lédát nem lehet nem szeretni, könnyű elfogadni, de egyébként azt gondolom, ha nyitottak és közvetlenek vagyunk, azt visszakapjuk.

– mondja Csaba.

Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla nincsenek jóban, olyannyira, hogy egy ideig a színésznő még az unokáját sem láthatta. Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba soha nem hallott titkokról rántja le a leplet a színésznőről ősszel megjelenő könyvében, melyben többek között a két nő kapcsolatáról is szó esik.

Bevallom, hogy ezt a részt nem volt könnyű megérteni, mert ha őszinték vagyunk, akkor amit Ildikó minderről mesélt, az egy elég szubjektív szemszögből mutatta be a történteket, én azonban a tényekre alapozva szerettem volna megírni. Ha Pártos Csilla megkeresne, hajlandó lennék megmutatni neki – és csak neki – a rá vonatkozó részeket, de csak olyan módon, hogy azt semmilyen formában nem rögzítheti, nem adhatja tovább. Azt kár lenne tagadni, hogy ők ketten egykor meghatározó szerepet játszottak egymás életében, és ezt természetesen kihagyni sem lehet a könyvből. Ha a könyv egyes részei újra felborzolják a kedélyeket, akkor azért, azt hiszem, nem én vagyok a felelős. Ildikó és csilla is tettek azért, hogy fokozzák a hangulatot a témában, és ezt nehéz lenne tagadni.

– mesélte a Story magazinnak.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya alig két héttel ezelőtt született. A séf a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, mikor jön kistestvére Kamillának.

Azt gondolom, hogy nagyjából három éves koráig várunk a Kamillának, és akkor ugye úgyis kilenc hónap nagyjából, mire jön egy újabb baba. Négyéves korára már úgy pont jó az a szakasz, mert addigra már felnő annyira, hogy esetleg tudjon segíteni az anyukájának, vagy szeretgeti a kis újszülött babát

– mondta.