Mai hírösszefoglalónkban olvashat továbbá Rácz Jenőről és Curtisék álomnyaralásáról is.

Dér Heni

Első várandóssága tragédiával végződött, a méhen kívüli terhességbe Heni is majdnem belehalt. Párja a zuhanyzóban talált rá ájultan, nem sokkal később négy deci vér ömlött a hasüregébe.

6-7 hetes terhes voltam [...] Kiderült, nem a helyén van a baba, és másnap meg kell műteniük, ugyanis bármelyik pillanatban megrepedhet a petevezeték, ami belső vérzést okoz [...]. Másnap reggel, a műtét előtt elmentem zuhanyozni. Ahogy beléptem a kádba, hatalmas fájdalmat éreztem. Geri bejött a fürdőbe, és látta, hogy ájultan fekszem. Azt éreztem, hogy nagyon álmos vagyok és aludnom kell. Gergő végig próbált szóval tartani. Egy óra alatt értünk be a kórházba. Iszonyatosan fáztam, de azt gondoltam, csak azért, mert vizes volt még a hajam, de ez már a belső vérzés volt. Négy deci vér volt a belső hasüregemben. Azonnal toltak a műtőbe

– mesélte a Life TV-n péntek este 22 órakor látható Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén az énekesnő, amiről a Blikk számolt be.

A műtét szerencsére jól sikerült, Heniék kapcsolata pedig szerencsére túlélte a megpróbáltatást.

Fontos, hogy Gergő nem éreztette velem, hogy ez az én hibám. Benne szinte mélyebb nyomot hagyott ez az egész, mint bennem.

Bródy János

Az énekes két héttel ezelőtt vallotta be a nyilvánosságnak, hogy bőrrákkal küzd. Vallomása előtt többször is közzétett képeket sebes, bekötözött arcáról és a gyógyulási folyamatról.

Legutóbb februárban tette ezt, amikor egy kórházi ágyból jelentkezett be, sokkolva a rajongókat.

Több beavatkozás is történt, melyeknek hosszadalmas és elhúzódó gyógyulási ideje van

– tájékoztatta akkor a Borsot Bródy menedzsere, Mentler Krisztina. Ezt követően műtétek sora következett, nem sokkal később azonban már a gyors felépülésről lehetett olvasni, és az is kiderült, mi volt a műtétek oka.

Gyógyulásáról szerdán posztolt utoljára egy 24 óráig elérhető fotót, amelyen már csak egy kis ragtapasz takarja a műtéti hegeket.

Rácz Jenő

A luxusórák megszállottja Rácz Jenő, Magyarország sztárséfje. Az étterem-tulajdonos többmillió forintos darabokat hord, de mint mondja: mindez nem a külvilágnak szól.

A Michelin-csillagos séf hosszú utat járt be a sikerig. Évekig tanult és tevékenykedett külföldön, eközben pedig előfordult, hogy buszjegyre is alig volt pénze. Dániában például egy munkásszálláson élt.

Mára mindez a múlt, a nevét nem csak Magyarországon, a de világon is több helyen ismerik. Kitartásának köszönhetően pedig szenvedélyének is hódolhat, ami nem más, mint a luxusórák. A témában a TikTok-on indított csatornát Beszéljünk órákról címmel, ahol egy Patek Philippe Nautilis óra díszeleg a kezén.

Egy ilyen darab cirka 60 millió forint.

Ezen kívül birtokol többek között egy 50 millió forint környékén mozgó Rolex Cosmograph Daytonát, valamint egy Rolex Submariner Kermit, amelyhez körül-belül nyolcmillió forintért lehet hozzájutni.

Nem befektetési céllal vettem egyik órámat sem [...]. Én szenvedélyesen szeretem az órákat, a piaci értékük másodlagos szempont számomra. A Rolex régebben az üzletemberek és bankárok kiváltsága volt, de ma már egy középvezető pár év alatt össze tud rakni négy-ötmilliót, amennyibe egy 'tisztességesebb' modell kerül. [...] Bár valóban státusszimbólum, nem igazán a külvilágnak szól, hiszen míg egy luxusautót mindenki felismer, egy sokmilliós órát csak nagyon kevesen, és éppen ez a lényeg

– mondta a Borsnak Rácz Jenő, aki a konyhában, illetve az edzőteremben is előszeretettel viseli drága óráit. Kiemelte: előfordul, hogy egy-egy darabra akár 10 évet is kell várni. Az igazi örömöt pedig nem is az óra megszerzése, hanem az odavezető út jelenti.

Galambos Lajos

Hatvanegy évesen újra rátalált a szerelem Lagzi Lajcsira. A zenészt egy szakmabelivel hozta össze a sors – írja a Blikk.

Galambos Lajos már korábban pedzegette, hogy új párja van, legutóbb pedig a Tények Pluszban nyilatkozott arról, hogy megtalálta a boldogságot. Mint kiderült, a hölggyel régóta ismerik egymást, ám kapcsolatuk csak nemrég alakult szerelemmé.

Egyelőre nem állnak együtt kamerák elé, de a zenész azért beszél róla, hogy már most elejét vegye a rosszízű pletykáknak, miszerint a nő csak a pénzre és a hírnévre utazna. Galambos bevallása szerint választottja maga is jó parti, hiszen van nyaralója, háza, autója, hitele viszont nincs.

Amikor elhagyatottnak és magányosnak éreztem magam, teljesen véletlenül találkoztunk. Azért azt is el kell mondanom, hogy szeretném megkímélni az idézőjelbe tett jóakaróktól és jókívánságoktól

– mondta Lagzi Lajcsi, aki bár a kamerák előtt még nem, a mindennapokban rendszeresen mutatkozik nyilvánosan új párjával, akit hamarosan gyermekeinek is bemutat.

Curtis

Nemrég ért véget egy hosszú koncertturnéja, most szerelmével piheni ki a fáradalmakat Curtis. A rapper és kosaras barátnője Dominikára utazott.

Curtis és Majka végigdolgozta a tavaszt, SWING nevű turnéjukkal járták be az országot.

Hogy az áténekelt éjszakákat kipihenje, Széki Attila és barátnője Judit a Karib-térségbe utazott, ahonnan egy felemelő fotóval, a homokos tengerpartról jelentkeztek be, mögöttük a lemenő Nappal.