Idén már 28 éve annak, hogy a Jóbarátok című sorozat megjelent, de azóta is töretlen népszerűségnek örvend, s úgy tűnik, hogy a megunhatatlan történet még mindig tartogat meglepetéseket. 

Bár vannak olyan rajongók, akik meg vannak győződve arról, hogy oda-vissza ismerik mind a tíz évadot, azt minden bizonnyal csak kevesen tudják, hogy a Rachelt megszemélyesítő Jennifer Aniston véletlenül több alkalommal is bugyit villantott. Ez azért lehetett, mert a színésznő, aki nemrég fejezte be a Gyagyás gyilkosság című  nyomozós komédia második részének forgatását,

gyakran hordott csípőnadrágot, ami a '90-es évek végén és a kétezres évek elején igen nagy divat volt.

Az internet pedig nem felejt, ráadásul olyan portálok is léteznek, melyek sasszemű szerkesztői kifejezetten azzal foglalkoznak, hogy az egyes filmekből vagy sorozatokból kivágják az egy tematikus szál mentén sokasodó jeleneteket, mint például a bugyivillantásokat. 

Nem tévesztik szem elől a legapróbb részleteket sem: többek között azt is kifotózták, amikor Aniston cérnavékony fehér tangabugyija véletlen kilátszódott a szürke melegítőalsó alól.

A másik jelenet, melyet a sorozat nézői kiragadtak, az volt, amikor Aniston hosszú ideig ölelkezett a David Schwimmer által alakított Ross-szal. A színésznő almazöld alsóneműjéből nem sok látszik, sokan mégis szexinek találják, hogy a kelleténél lejjebb csúszott róla a fekete nadrág.

S íme még egy: a színésznő fekete fehérneműje akkor villant ki, amikor Joey-t alakító színész, Matt LeBlanc hátán csüngött:

(Promotions)