Hírösszefoglalónkban olvashat még Stohl András újszülött gyermekéről, valamint Varga Viktor és kedvese meztelen kiruccanásáról.

Benkő Zsuzsa

Múlt szombaton avatták fel a másfél éve elhunyt Benkő László síremlékét a Farkasréti temetőben, Budapesten. A ceremónián Benkő özvegyének hogylétéről érdeklődtek, Zsuzsa a Blikknek elárulta: már állni sem képes egyedül.

Magányosan telnek a napjaim. Magányosan és sajnos még nehezebbé teszi őket a súlyos egyensúlyzavarom. Egy fertőzés kapcsán elvesztettem az egyensúlyszervemet, 2017-ben tanultam meg újra járni, így most segítség nélkül nem tudok állni és menni. Éppen ezért bármilyen programhoz kell segítség mellém

– árulta el az özvegy, aki még fizetne is azért, hogy valaki elkísérje őt programokra. Bár egy baráti pár már felajánlotta, hogy havi egyszer elmennek vele színházba, az utóbbi hónapokban minden idejét lefoglalta az Omega Kossuth-díjas billentyűsének síremléke, amelyet maga Zsuzsa álmodott meg. A sírkő fő része egy Moog-szintetizátor, amelyen Benkő játszott először hazánkban, különleges hangzást kölcsönözve ezzel az együttes zenéjének.

Stohl András

A népszerű tévés és párja, Vica, első közös gyermeküket várják. Anyák napján pedig azt is elárulták követőiknek, kislány lesz-e vagy kisfiú. A posztra a Blikk figyelt fel.

Stohl András 55 évesen ötszörös apai örömök elé néz. Ebből kifolyólag már rengeteg tapasztalata van, így kedvesének mindenben segít, a picire pedig annyi időt szeretne majd fordítani, amennyit csak lehetséges. Elmondása szerint többi gyermeke is tűkön ülve várja testvérük érkezését,

aki kislány lesz.

 Bíró Ica

Miután megnövekedett devizahitel tartozása miatt meghurcolták és háromszor kilakoltatták, majd megmaradt ingatlanját eladta, Bíró Ica biztonságos és biztos anyagi megélhetést nyújtó állásra vágyik. Úgy gondolja, egyáltalán nem ciki ismert emberként civil munkát vállalni. 

A hamarosan nyugdíjas korba lépő exmodell nemrég Budakeszin kezdett új életet, ahol jövőbeli terveit szövögeti. Ehhez azonban anyagi biztonságot nyújtó munkát keres. A Bors egyik olvasója nemrég 

egy Lidl áruházban látta, ahova állásinterjúra érkezett.

Valóban láthattak, ugyanis a közelében lakom annak, ahol nyílt egy új áruház és láttam a hirdetésüket, hogy munkaerőt keresnek. Az én érdeklődésemet is felkeltették, így bementem személyesen érdeklődni a lehetőségekről. Kedvesen fogadtak, elmondták, hogy nagyon korrekt ott a közeg, és versenyképes a fizetés. Egyelőre tájékozódom, és bár nem gondolom, hogy bárkire is tartozna, hogy mit dolgozom, de nincs szégyellnivalóm, ha civil munkát vállalok. Nem vagyok egy nyafogós típus, és a kétkezi munkától sem riadok vissza. Most felmérem a számomra legmegfelelőbb lehetőségeket. A túlélésem utolsó fázisában vagyok és a jövőm biztosítása miatt kénytelen vagyok újra kezdeni sok mindent. [...] Szerencsémre sok mindenhez értek, több szakmám, rutinom és tapasztalatom van, bár mindenemet elvették, a lelkierőmtől és a tudásomtól nem tudtak megfosztani. [...] Amint sikerült helyre tenni az életemet, visszatérek, mert rengeteg újdonság és hasznos tapasztalás van a tarsolyomban, ami másoknak is hasznos lehet

– nyilatkozta Bíró Ica, aki a képernyőre is örömmel visszatérne egy-egy olyan műsorban, amely testhezálló feladatot kínálna a számára. Rengeteg ötlete van a test és lélek regenerálódása kapcsán, a témában saját YouTube csatornáján is jelentkezik majd.

Varga Viktor

A perui Zöld Lagúna vízesésnél jelentkezett be a hétvégén a saját szervezésű dzsungeltúrát járó Varga Viktor és kedvese, Lili. A fiatal pár meztelenül adózott az élet örömeinek – figyelt fel a Bors.

A népszerű énekes sosem volt az a szégyenlős fajta, többször posztolt már polgárpukkasztó képeket. Most sem tett másképp: a természet lágy ölén mindketten ledobták a textilt, az élményt pedig követőikkel is cenzúrázatlanul megosztották.

Ambrus Attila

Többször meggyűlt már a baja az itallal Ambrus Attilának, akinek az életében hosszú ideig komoly szerepet játszott az alkohol. A gúnynevét, a Viszkist is onnan kapta, hogy bankrablásai előtt felöntött a garatra – írja a Blikk.

A hatóságokkal négy évvel ezelőtt ismét meggyűlt a baja, ezúttal ittas vezetés miatt. Bár akkor tanult az esetből, a pandémia alatt ugyancsak elszaladt vele ló. Miután felismerte a problémát, elhatározta magát: végleg kiiktatja az életéből a whiskyt.

Próbálom háttérbe szorítani a piát, mert ugye a májamnak is van egy kapacitása. Fatalista és hedonista ember vagyok, mindig a végletekig megyek: ami a csövön kifér. [...] Muszáj változnom, van két gyerekem, akiket mindenképpen szeretnék felnevelni, felelősséggel tartozom értük. Azt nem tagadom, hogy egy-két sör vagy fröccs jólesik, főleg ha meleg van, vagy ha dolgozom, de a mértéktartáshoz még mindig szoktatnom kell magam. Kérdés, hogy meddig fogom tartani ezt a fogadalmat... Bízom benne, hogy sikerül legalább egy bizonyos ideig mellőznöm a whiskyt 

– mondta a lapnak a keramikusként dolgozó Ambrus, akit a feszültséglevezetésben a munka, a sport és az egyedül töltött idő is segíti.