Már a harmadik show-jára készül domina pankrátorként Szabó Franciska, aki igazi hurrikánként söpört végig Las Vegason. Az Exatlon harmadik évadának Bajnoka, aki azért repült Amerikába a sportreality műsort követően, mert nem találta itthon a helyét, egyre nagyobb sikereket ér el, és szíve szerint meg sem állna Hollywoodig.

Franciska az Exatlonból egy sérülés miatt esett ki. Bár Dominikáról rengeteg élménnyel tért haza, elvesztette az önbizalmát, nem tudta hogyan tovább. Rengeteg megkeresést kapott, de nem akart itthon maradni.

Voltak itthon mindenféle ajánlatok műsorokra, szereplésre, de én úgy éreztem mennem kell. Üres zsebbel érkeztem kicsit több, mint egy évvel ezelőtt és körül-belül egy hónapja érzem azt, hogy igen, a sok munka meghozta az eredményét. Korábban szerepeltem fétis videókban, ahol dominaként ütöttem, vertem a férfiakat az ő kérésükre. Amikor kiderült, szégyelltem. Itt Amerikában jöttem rá, hogy nem kell! Anno azért vállaltam, mert édesapám sztrókot kapott és én akartam gondoskodni az öt testvéremről és a szüleimről és ezekért jó pénzt kaptam. Itt kint viszont ez egy elfogadott dolog, mint ahogy az is, hogy az LFC pankrátor ligában fehérneműs lányok harcolunk egymással. Én Sheena Bathory vagyok, az első a harcos amazon, a második a magyar történelemből ismert Báthori Erzsébet miatt, aki a legenda szerint szűz lányok vérét itta. Én vagyok a domina pankrátor, a magyar hurrikán

– magyarázta a Borsnak Szabó Franciska, aki egyre nagyobb sikereket ér el, s még a The Sun című brit napilap címlapján is feltűnt.

Az Exatlon harmadik szériájának Bajnoka rengeteget tett a sikerét: naponta mintegy négy órát szánt edzésre, sokat böjtölt és a szerelemről is lemondott. Mindent a karrierre tett fel.

Egyszerűen nem vagyok most nyitott egy szerelemre. Egy párkapcsolatban vannak elvárások a másikkal szemben, mondjuk az ágyban. Én most mindent a karrieremre tettem fel, sokat edzek, esténként hulla fáradt vagyok. Ha lenne párom, az elvárná, hogy olyankor is legyen szex, én meg csak azért, hogy ne duzzogjon, biztos nem fekszem le senkivel

– magyarázta a lapnak az U23-as Európa-bajnok judos, hozzátéve: most egy nagy body building versenyre készül, ami még több elfoglaltsággal jár. Célja, hogy híre eljusson Hollywoodig, de kiemelte: sosem felejti el, honnan indult. Úgy fogalmazott, elképesztő érzés számára, hogy egy világ háta mögötti kis magyar faluból elindulva ma már felismerik a reptéren Sheena Bathoryként.

Franciska a közösségi oldalán videókat is meg szokott osztani látványos mozdulatairól:

(Borítókép: Szabó Franciska. Fotó: TV2)