Múlt vasárnap érkeztek meg Jordániába a TV2 Ázsia Expressz című műsorának versenyzői, köztük Gáspár Győző és felesége, Bea. Több sem kellett a valóság show-sztárnak, már az első este bulit csapott az utcán.

Épphogy csak átestek az eligazításokon és a különféle tájékoztatókon, máris belecsaptak a lecsóba az Ázsia Expressz harmadik évadának játékosai, és természetesen a stáb tagjai.

Igazi turistaként rótták Ammán utcáit, este pedig Győzike gondoskodott a hangulatról.

A valóság show-sztár egy hangszórón indított roma zenét, majd versenytársaival együtt ropni kezdte az utcán a helyiek legnagyobb örömére. A csipet csapat mellett többen is megálltak bámészkodni, egyesek videóra vették a nem mindennapi eseményt, mások beálltak táncolni a többiek mellé, de akadt egy idős úr is, akinek látszólag fogalma sem volt arról, mi történik. Hogy mi mindenképpen képbe kerüljünk, arról Gáspár Bea gondoskodott egy Instagramon közzétett videóval. Íme:

A játékosok egyébként megdöbbenve szembesültek a 30 fokos hőséggel, amelyben majd felszerelésekkel megpakolva kell rohanniuk egyik pontból a másikba a műsor során – írja az indirekt.hu.