Hamarosan beköszönt a nyár és vele együtt a strandidő is, így sokan már gőzerővel készülnek. A műsorvezető elmondta, hogy nem igazán rajong ezért az időszakért.

Míg a mestercukrászt egy cseppet sem zavarja, hogy hamarosan itt a strandidő és vele a fürdőruha szezon, Liptai Claudiának nem éppen ez az időszak a kedvence.

Ilyenkor már minden tele van azzal, hogy ki, milyen lelkesen készül a beach body-ra. Kicsit zavar, mikor azt látom, hogy mindenki előrébb tart ebben, mint én... de ez évek óta így van. Minden évben elutazunk Görögországba egy nagy, közös, családi-baráti nyaralásra. Ott is mindig az van, hogy az első alkalommal, amikor fürdőruhába bújok furán érzem magam. Olyan idegen az egész, előtte hónapokig hosszú ruhába voltunk bugyolálva, a jóidőben pedig bikiniben lehet rohangálni. Kell egy kis idő, mire ezt megszokom, de a második naptól általában ez már nem okoz gondot.

– árulta el a műsorvezető, akinek férje sosem tapasztalt hasonló nehézségeket, ha strandolásról van szó.

Sose éreztem, hogy problémát jelentene az, hogy fürdőnadrágra kell vetkőzni. Engem ez nem zavart. Az viszont igen – legyen az évnek bármilyen szakában – amikor azt érzem, hogy felszaladt kicsi és szinte feszül a bőröm. Olyankor igyekszem visszavenni és jobban odafigyelni a táplálkozásra. Ezt elkerülendő most is jobban figyelek arra, hogy mikor, mit eszem és amennyire az időm engedi úszással, futással teszek az egészségemért.

– mondta az 'ÉdesKettes' – ben Pataki Ádám.