Pénteki hírösszefoglalónkban olvashat továbbá arról, hogyan segíti ki a Tankcsapda Majkát a betegsége idején, többet megtudhat Kulcsár Edina léböjtjéről és Bereczki Zoltán kislányáról, valamint azt is eláruljuk, miért nem mutogatja a nyilvánosságnak új barátnőjét Csuti, és hogyan köszönt el Weisz Fannitól Áder János.

Majka és a Tankcsapda

A rapper másfél évvel ezelőtt küzdött meg először a koronavírussal, tegnapi bejelentése szerint pedig ismét megfertőződött. Bár állapota vélhetően közel sem olyan borzalmas, mint a legutóbbi alkalommal, Majka karanténba vonult, így soron következő koncertjeit kénytelen volt lemondani.

Legközelebbi fellépése a Miskolci Egyetemi Napokon lett volna május 14-én, a szervezők végül a Tankcsapdát kérték fel beugrós zenekarnak. A rockbanda a Facebook-on közölte a meglepetés koncert hírét, egyúttal jobbulást kívántak a rappernek.

Révész Sándor

Március közepén kapott agyvérzést a Generál és a Piramis egykori legendás frontembere. Az énekes a Blikknek adott exkluzív interjút jelenlegi állapotáról.

Sajnálatos módon az elhanyagolt magas vérnyomást tudom felhozni előidéző okként. [...] Tudatában lévén magas vérnyomásomnak, szedtem is rá gyógyszert; de nem mértem rendszeresen, és nem vettem észre, hogy időnként veszélyes magasságokba szökik

– árulta el a kialakult sztrók okát Révész, akinek rehabilitációja heti többször végzett gyógytornából áll.

Saját magam nehezítem a gyakorlataimat a lusta jobb oldalamnak szánt izomnyújtó feladatokkal. Hála istennek, ebbéli igyekezetem eredményeképpen a javulás apró jelei mutatkoznak

– mondta a lapnak. Bár fizikailag és lelkileg is jobban érezte magát, Révész mégsem vett részt személyesen a díjátadón, amelyen a Fonogram Magyar Zenei Díj életműdíjjal jutalmazták a Piramis zenekar munkáját.

Előrelátóan, önkímélő energiatakarékosságból, jobbnak véltem az oda-vissza ötszáz kilométeres utat nem megtenni. Kapóra jött az online technika, jóságos eszközként, lehetővé tette, hogy egy videófelvétel erejéig én is jelen lehessek. [...] Szívmelengető érzés úton-útfélen tapasztalni, hogy ennyi év, évtized után is mennyire él a zenebarátok szívében a Piramis zenéje. Én magam is éltetem a reményt, hogy egyszer még megszólaltathatjuk együtt a régi dalokat

– fogalmazott az egykori frontember, akinek gyógyulását a szívből jövő jókívánságok is segítik.

Kulcsár Edina

Tegnapelőtt tartott léböjtjének második napján Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő. Instagram-sztorijában egy keserű-édes, G.w.M-mel közös pillanatot osztott meg követőivel.

Ő kiborul a túrógombócon, én meg a léböjtöm 2. napján vagyok. Végignéztem egy üveg víz mellett, ahogy az egész család eszik

– írta Edina a történethez, amelyet a Bors szemlézett. Az egykori szépségkirálynő egy étteremből jelentkezett be, ahol kedvese a tányérján elhelyezkedő túrógombócok számát kevesellte, míg Edina a böjt legnehezebb időszakát éli. Köztudott ugyanis, hogy az első pár nap a legkínzóbb.

Bereczki Zoltán

Életében először ül rendezői székbe Bereczki Zoltán, aki Miklósa Erikával és Tóth Verával készít közös zenei produkciót a Művészetek Palotájában. A projektről a Metropolnak mesélt a színész, aki kilenchónapos kislányáról, Flóráról is ejtett pár szót. Mint kiderült, születése óta most először pihentek igazán feleségével, Bata Évával.

A családdal sikerült három napra „megszöknünk”. Flóra nagyszülei is velünk tartottak, így napközben kicsit kettesben is kikapcsolódhattunk a feleségemmel. Estére persze mindig vele voltunk, hiszen még korai volna, hogy egyedül aludjon. Ez volt az első ilyen nagyobb pihenésünk a kislányunk születése óta. [...] minden szempontból tökéletesen sikerült: a nagyszülők is unokázhattak, és nekünk is volt lehetőségünk egymásra koncentrálni

– magyarázta Bereczki, aki családjával egy balatoni kiruccanást is tervez idén nyáron.

Berki Krisztián

Az FTC-kapus halála úgy tűnik, végleg elásta a csatabárdot Hódi Pamela és Berki Mazsi között. A két nő együtt próbálja átvészelni a tragédiát, a megtört özvegy egyik legnagyobb támaszát jelenleg Pamela jelenti.

Mindkettőjük számára ez nagy veszteség, egymást próbálják lelkileg is segíteni. Kapcsolatban vannak, és miközben visszavonultan gyászolnak, a gyakorlati kérdésekben is igyekeznek együttműködni, például arról is egyeztetnek, hogy milyen módon adják meg a végtisztességet Krisztiánnak. Ilyenkor nem könnyű dönteni a temetés körüli kérdésekről. Az talán segít a jelenlegi helyzetben, hogy egy ideje kapcsolatuk rendeződni látszódott, és igaz, hogy nem voltak barátnők, de sikerült elásniuk a csatabárdot

– nyilatkozta a Borsnak egy ismerős.

A lap információi szerint Pamela és Mazsi abban is megállapodott, hogy hogyan kommunikáljanak a nyilvánosság felé. Nemrég mindketten egy-egy fekete-fehér, a gyermekükkel készült közös képpel búcsúztak Berkitől a közösségi médiában.

Weisz Fanni és Áder János

 Leköszönését követően személyesen mondott neki köszönetet és búcsúzott el Weisz Fannitól az egykori államfő. A fotómodell 10 éven keresztül jeltolmácsolta Áder János újévi köszöntőit a televíziós közvetítések során.

Hálás és büszke vagyok, hogy az államfő mellett állhattam egy évtizeden át! Áder János az elmúlt két államfői ciklusa során évről évre minden alkalommal megköszönte a segítségemet, amikor az újévi köszöntőjét tolmácsoltam jelnyelvre. Így volt ez tavaly év végén is, amikor tudtuk, utoljára találkoztunk. Köszönetet mondott nekem és az egész televíziós stábnak is

– mesélte a Borsnak Fanni, aki továbbra is szívesen folytatná a munkát, amennyiben Novák Katalin igényt tart rá.

Csuti

Bár már a nyilvánosság előtt is felvállalta, mégsem szívesen mutogatja barátnőjét Szabó András Csuti. Az üzletember ezzel csak védeni szeretné a szerelmét.

Nem szeretném őt kitenni felesleges támadásnak, nem szeretném kitenni felesleges találgatásoknak, olyan felületeknek, ahol ő sérülhet. Velem így is mélyvízbe került, hirtelen elég nagy csomagot kapott: gyerekestül, macskástul, az átlagosnál egyel ismertebb emberként

– magyarázta az RTL Klubnak Csuti.