Mindenkinek vannak olyan fotói, amelyeket inkább elrejtene egy titkos fiókba, hogy aztán soha többet ne jöjjenek szembe. Judy és Onyutha Judit is így vannak ezzel, ám mióta megszabadultak a plusz kilóktól, újra örömmel állnak kamera elé.

A mindig jókedvű és vibráló Judy is volt már bizonytalan, nem mindig érezte jól magát a bőrében, nemrég azonban megszabadult pluszkilóitól, és büszkén mutatta meg magát fürdőruhában is.

Szégyenlős típus vagyok, nem nagyon járok strandra, szerintem évek óta nem voltam még a Balcsinál sem, maximum a saját kertünkbe merészkedtem ki fürdőruhában. Külföldön ugyan strandoltam, az igazság azonban az, hogy kevesen láttak eddig lenge öltözékben, mert rendkívül zavarban tudok lenni. Amikor fiatalabb voltam, akkor is inkább ruhában éreztem magam biztonságban.

– vallotta be Judy, aki Onyutha Judittal közösen is vállalt már fürdőruhás fotózást, amely korábban egyikük számára sem lett volna elképzelhető.

Először nem is akartam tudomást venni arról a 15 kiló pluszról, ami rövid időn belül jött rám fel. Nem tetszett, amit a tükörben vagy a fotókon láttam, rossz volt lelkileg megélni, hogy megváltozott a testem. Az ország filigrán nőként ismert meg, folyamatosan kaptam bókokat, én voltam a bájos, a csinos időjós. Bevallom, hogy szégyelltem, ha megismertek az utcán, nem akartam, hogy így lássanak az emberek, frusztrált a külsőm. Főleg, hogy akadt egy-két őszintébb ember, aki megjegyezte, hogy »hát, Juditka, felszedett pár kilót«. Végül ezek a vélemények inspiráltak abban, hogy változtassak. Nemrég az interneten regisztráltam, és kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra építő tudományos formulát. Kiderült, hogy egy indiai kaktuszkivonat hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni, így a csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Nem kellett éheznem a fogyáshoz, a kúra hatására kisebb adagokkal is jól lakom ma már. Ugyanúgy ötször eszem, csak feleannyit. Azzal, hogy lefogytam, egyensúlyba is kerültem magammal, ezt látják a körülöttem lévő emberek is.

– árulta el Onyutha Judit.