Szerdai hírösszefoglalónkban olvashat még Gábor Márkó missziójáról, valamint azt is megtudhatja, miért nem kelt még egybe Rákóczi Feri és felesége.

Berki Mazsi

Tizenkét nappal ezelőtt vesztette életét Berki Krisztián. Özvegye, Berki Mazsi élete legnehezebb időszakán megy keresztül, a gyász mellett rendőrségi kihallgatásokra kell járnia. Legutóbb aktákat toltak elé, hogy becenevek alapján különböző embereket jelöljön meg.

Berki Krisztián özvegye a kihallgatásán emlékezett arra, hogy az ügyfelemmel valamilyen módon kapcsolatban állt a férje. Egy fényképtablót is mutattak neki a rendőrök, amiből egy becenév alapján választotta ki őt. A második meghallgatásán azt állította, 2020 decemberében találkozhattak utoljára, ami ellent mondd a rendőrség gyanúsításában megjelölt időszakkal

– magyarázta a Blikknek dr. Parti Ágnes, a drogkereskedelemmel gyanúsított férfi ügyvédje.

A hivatalos gyanúsítás szerint 2018 októbere és 2021 márciusa között adhatott el többször kokaint Berki Krisztiánnak az a vecsési férfi, akit a celeb halála után, a lakásában talált kábítószerrel összefüggésben vettek őrizetbe. K. István mellett egy fővárosi férfit is letartóztattak, tőle marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat és teljesítményfokozó szereket foglaltak le.

Gábor Márkó

A TV2 Sztárban Sztár  című műsorának 23 éves tehetsége a Ludas Matyi Jr. című kortárs darabban játszik címszerepet. Missziója, hogy közelebb hozza a színházhoz a fiatal generációt.

Ma sajnos be kell látni, hogy a színház, mint műfaj a 35 év alatti generációt nem igazán érdekli. Egyre kevésbé tölti be a kulturálódás és a szabadidős szórakozás szerepét. Nekem most az a misszióm, hogy a fiatal generációt megnyerjem a színháznak. Célom, hogy akik eljönnek egy könnyűzenei koncertemre, utána ellátogassanak egy színházi előadásra is, amiben játszom

– mondta a Metropolnak a fiatal színész.

A zenés, családi előadást május 15-én mutatják be a TEMI Fővárosi Művelődési Házban. A modernkorba helyezett régi tanmesében az erőszak helyett a kommunikáció és az észérvek játszanak szerepet. A komoly kérdéseket pedig humor és egy DJ fűszerezi meg a tinédzser korosztály nyelvén. 

Gáspár Evelin

Győzike lánya kirobbanó formában van: miután februárban a nyilvánosság előtt is felvállalta szerelmét, szinte ragyog a boldogságtól, nem mellesleg rengeteg kilótól szabadult meg. Legújabb Instagram-fotóján egy apró sportmelltartóban és rövidnadrágban mutatta meg magát – vette észre a Bors.

Vékonyabb, mint valaha!

Rákóczi Feri

A Femina podcastjében vallott párkapcsolatáról Rákóczi Feri, a Balázsék című Rádió 1-es reggeli műsor egyik házigazdája. A rádiós még 2007-ben ismerkedett meg Vajda Judithtal, akitől az évek során két gyermeke született. Bár a lánykérés már évekkel ezelőtt megtörtént, esküvőre eddig nem került sor.

Engem tökre nem érdekel ez az esküvői hacacáré, kivéve a bulirészét. Az, hogy van papír, és most már házasok vagyunk, nekem nem hordoz magában plusz értéket ahhoz képest, amit most mi leteszünk egymásnak az asztalra. Bár pont most hallottam, hogy még ennyi évnyi együttélés után sem egyértelmű az öröklődés, úgyhogy ezt rendeznünk kell előbb-utóbb

– magyarázta Vajda Judith. Férjének, Ferinek szintén nem a papír számít, ezért sem „tipegtek még be" az anyakönyvvezetőhöz.

Ha én ma este hazamegyek, és Béka azt mondja, figyelj, olyan jó lenne, ha elvennél feleségül, akkor mondanám, hogy menjünk. Mindig valami más volt a fontos, mi nem akartunk olyan házasságot, hogy ketten betipegünk az anyakönyvvezetőhöz, azt mondjuk, hogy igen-igen, aláírunk, hazamegyünk, helló. Hanem az nálunk a mulatságról szólna.

Kis-Dobó Ági

Jótékonysági rendezvényen vett részt Kis-Dobó Ági. A 2010-es Miss World Hungary győztese rászorulóknak főzött, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület Mindenkinek jut hely az asztalnál elnevezésű eseményén összesen 100 adag helyben elfogyasztott és 900 adag szociális intézményekbe szállított ebéd készült – írja a Blikk.

Nagyon boldog vagyok, hogy olyan kezdeményezéshez csatlakozhattam, ami igazán fontos. A mi családunk életében az étel központi helyet foglal el. Tisztában vagyok vele, mekkora kincs az, hogy mi nap mint nap családként ülhetünk le az étkezőasztalhoz, ahol meleg ételt tudunk elfogyasztani. Bár csak egy apró lépést tettünk ma azzal, hogy ebédet főztünk ennyi csodálatos embernek, én akkor is hiszek benne, hogy ezek a kis lépések viszik előre a társadalmat. Külön öröm, hogy itt nem áll meg a támogatás, hanem most két hétig mindannyian tehetünk azért, hogy mindenkinek legyen helye egy hasonló étkezőasztalnál

– mondta el Dobó Ági a helyszínen.