Kandász Andi 22 kilóval többel sem rejtegette magát, nem érdekelte mások véleménye, azonban azt mondja, fogyása új lendületet adott neki.

Mint sok más emberre, a tavaszi karantén alatt Kandász Andreára is észrevétlenül felszaladtak a pluszkilók: a nyár elején döbbenten vette tudomásul, hogy sokkal többet mutat a mérleg, mint korábban. A kezébe vette a sorsát és úgy döntött, véget vet ennek az állapotnak.

Alapvetően nem vagyok szégyenlős egyáltalán, de az, hogy mennyit láttatok magamból, teljes mértékben attól függ, hogy milyen formában vagyok. Utazós műsor vezetőjeként tulajdonképpen a munkakörömbe tartozik a strandok, fürdők tesztelése, és a munkaruhám a bikini, vagyis csak lenne, mert eddig alig győztem takargatni magam. Körülbelül húsz strandruha lapul a szekrényben, ami ápolt és eltakart, amikor kellett, de rengetegszer mondtam szöveget diszkréten, mell alatt a vízbe merülve. Most azonban nem okoz gondot egy fürdőruhás fotózás sem, sőt! Szívesen megmutatom nőtársaimnak, hogy negyven felett is lehet jól kinézni, és nem kell elengedni azt, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, miközben az egészségügyi állapotunk is jelentősen javul. Sokan csak legyintenek, hogy nekik már mindegy, az »uruknak« így is jók lesznek, de szerintem nagyon fontos, hogy saját magunkkal elégedettek legyünk, Korábban sem azért rejtegettem magam, mert azon rágódtam, hogy mit szólnak mások, hanem mert én nem voltam elégedett. Most végre az vagyok, és a férjem is nagyon büszke rám, de számára sosem a külsőm volt a fontos.

– magyarázta a műsorvezető.