Egy rajongói csoportban reagált az énekes édesapja fia múlt pénteki botrányára. Mint írta, változások várhatók a duó életében.

Azahriah május 20-án lépett fel a Szolnoki Palacsintafesztiválon. A színfalak mögött egy rejtett kamerás felvételt készítettek róla, amint egy rajongójával közösült. A videó szinte azonnal kiszivárgott, az ügyből pedig a megbotránkoztató felvétel mellett azért is lett botrány, mert mint ismert, az énekes az influenszerként ismert, nála öt évvel idősebb Lunával alkot egy párt.

Luna jelenleg Mallorcán tartózkodik, elmondása szerint bár nem mérges, hatalmasat csalódott.

Az ügy kapcsán Azahriah édesapja egy rajongói Facebook-csoportban írta meg a pénteki történések következményeit.

Drasztikus változások lesznek a zenekar életében. Már a koncert után is tapasztalhatták néhányan, hogy a közös fotózás minimális létszámra csökkent. Sőt, ritka eset lesz, ha kimennek a srácok. Saját biztonsági emberek kísérik majd őket. Atiék mindig is közvetlenek voltak a rajongókhoz, de ez is megváltozik. Azi kérésére én visszalépek az "Azahriah & Desh rajongói csoport"-ban betöltött szerepemtől. Nem lesz több privát találkozó, üzenetek, videók, és a messenger megkereséseket sem teljesítem

– írta többek között Baukó Attila. A posztra aBlikk figyelt fel.