Egy hete még a kórházból posztolt, miután április végén ő okozhatott egy halálos kimenetelű autóbalesetet Dombóvár közelében. Mostanra vagy teljesen felépült, vagy csak nosztalgiázik, mindenesetre a legutóbb közzétett fotóján egy egyiptomi szálloda medencéjében lubickol Henger Éva.

Férjével április 28-án ütközött neki frontálisan egy velük szembehaladó autónak a magyar pornószínésznő, aki eddig ismeretlen körülmények között térhetett át a szemközti sávba egy kanyarodó és egyben emelkedő útszakaszon. A velük szemben közlekedő idős házaspár kocsija az árokba csapódott, a balesetben ők életüket vesztették.

Henger Évának az akkori információk szerint több csontja is eltört, egy héttel ezelőtt kórházi ágyáról tett közzé egy képet. Azóta több fotó is napvilágot látott róla az Instagram-oldalán, zömében pőre öltözékben. A legutóbbi, tegnap közzétett felvétel Egyiptomban készült, ahol egy szálloda medencéjében, falatnyi bikiniben mutogatja formás idomait.

Az Olaszországban egykor kedvelt televíziós személyiség és egyben pornószínésznő ügyét még vizsgálja a rendőrség, várhatóan hónapok múlva derülhet ki, hogy pontosan ki és hogyan hibázott a balesetben.