Keddi hírösszefoglalónkban olvashat még Zámbó Krisztián válságba került házasságáról, a Konyhafőnökben történt botrányról és Curtis hatalmas visszhangot keltő gesztusáról.

Drágám, add az életed!

A TV2 műsorának legutóbbi vendégei között volt Solti Ádám és felesége, rájuk szegeződött mindent szem, amint beléptek a stúdióba. Még helyet sem foglaltak, a közönség máris huhogni kezdett, amit Tilla sem hagyott szó nélkül – szúrta ki az nlc.hu.

Mint köztudott, a színészről nemrég derült ki, hogy több éven át csalta feleségét, szeretője pedig gyereket is szült neki.

A huhogást Solti megpróbálta viccesen elütni, de egy kis csipkelődés is kialakult közte és a vetélkedőben szintén szereplő exökölvívó, Koltai Misi között. A műsorban aztán Solti Berni is megszólalt, aki a kapcsolatuk mélységeiről beszélt.

Elcsépelten hangzik, de minket a nehézségek összekovácsoltak, és igazából én hálát adok ezekért a nehézségekért, mert a kapcsolatunk egyre erősebb lett. Két évvel ezelőtt nekem benne volt a pakliban, szinte minden nap, hogy nem biztos, hogy nekünk együtt van jövőnk. De most már ez annyira stabil, hogy már egy ilyen játékot is be tudtunk vállalni. Már nem lesz válás belőle

– fogalmazott.

Zámbó Krisztián

Idén ünnepelték kapcsolatuk 11. évfordulóját; lagzit, jövőre pedig babát terveztek, ám a Blikk információi szerint válságba került Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika kapcsolata. Bár a pár korábban többször szakított, mindig visszataláltak egymáshoz, egy informátor szerint azonban nemrég komolyan elbeszélgettek egymással.

Mint minden kapcsolatban, náluk is előfordulnak veszekedések. Úgy tudom, a közelmúltban volt egy nagy beszélgetésük, de erről részletet nem tudok. Annyi biztos, hogy olyan megoldást fognak keresni, amely mindkettőjüknek a legjobb. Sajnos, előfordul, hogy két ember rájön, nem működik valami, ez szomorú, s Krisztiánék sem kivételek

– fogalmazott a lap informátora. Maga Krisztián és Zsuzsika sem cáfolta, hogy válságba került volna a kapcsolatuk, ám nyilatkozni nem akartak. Zsuzsi is árnyaltan fogalmazott, miután egy-egy posztját követően a rajongói kérdésekre válaszolt.

Vannak eszméletlen jó és vannak nehezebb időszakok egy párkapcsolatban. Szerintem ez mindenhol így van

– írta többek között Zsuzsi, aki később a következő üzenetet tette közzé a közösségi oldalán:

Három dolog soha nem tér vissza: a kilőtt nyíl, a kimondott szó és az elmúlt nap.

Curtis

Örökké emlékezetessé tette egy kisfiú hétvégéjét Curtis, amikor koncert közben lesétált hozzá a színpadról és nekiajándékozta az ingjét. A gesztusról videófelvétel is készült – szúrta ki a Promotions.

Pintér Tibor

Hajnaltól másnap éjjelig forgatta legújabb, hétfőn debütált videóklipjét Pintér Tibor. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója saját lovával szerepel A világ vad lova című dalban.

A dal alapja egy magyar népdal, amelyet Szűcs Norbert zeneszerző dolgozott át. A legszebb sora az, amely arról szól, hogy a lovas úgy üli meg a lovat, hogy nem tesz zablát a szájába. Ennek a sornak két fontos üzenete is van. Az egyik [...] a szabad idomítás, melynek lényege, hogy a lovat nem szerszámokkal irányítjuk, hanem a lovasa hangjára, jeleire engedelmeskedik, egyfajta spirituális összekötődés alakul ki kettejük közt. A második szimbolikus, miszerint ezt a mai vad világot, ahol háború dúl egy picit megzabolázzuk, szebbé tesszük. [...] A klipben látható, ahogyan üldözőbe veszem a lovat, akit a Hősök terén érek utol, ott leveszem róla a szerszámokat, majd kilovagolunk a világból egy csodás tisztásra. [...] nagy feltűnést keltettünk reggel hat órakor a Szabadság hídon, mikor ott vágtáztam át. A legizgalmasabb jelent azonban az volt, amikor a Dunában vágtáztunk. Belementünk egy mélyedésbe, nyakig elsüllyedtünk a vízben, de Rodriguez hallgatott rám, és együtt kiúsztunk a partra. Csodás érzés volt, hogy ennyire megbízhatok a lovamban

– nyilatkozta a Blikknek Pintér.

Konyhafőnök

Eddig sem kímélték a kommentelők Alföldy Annát az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában tanúsított viselkedése miatt. Ezt csak tetézte a hétfői adás, amelyben Hajdú Péter exe ismét nekiesett Maier Anikónak.

A két hölgy között az Elődöntőben sem volt feszültségmentes a hangulat, most azonban Rácz Jenő előtt sem zavartatták magukat, torkuk szakadtából üvöltöttek egymással. Vajda Luca próbálta békíteni őket, de végül ő is besokallt – mutatott rá az nlc.hu.

A tét a középdöntő második szakaszába való továbbjutás volt, Rácz Jenő és Sárközi Ákos csapatai között folyt az összecsapás. A hármasával beosztott csapatok pontokért ragadtak fakanalat.