Miután megnyerte volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási perét, Johnny Depp egy angol pubban múlatta az időt.

A peren 3,8 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollárt nyert, mégis egy nagyjából 6400 forintos vacsorával ünnepelte szerdai győzelmét a világhírű színész. Depp még Angliában tartózkodott, amikor a fairfaxi bíróság meghozta az ítéletét.

Mint ismert, Johnny Depp múlt vasárnap lépett színpadra Jeff Beck sheffieldi koncertjén, ahol énekelt és gitározott. A fellépést követően nem sietett vissza az Államokba, hanem egy darabig az Egyesült Királyságban maradt. Az ítélet is angol földön érte, győzelmét pedig nem máshol, mint

a newcastle-i The Bridge Tavernben ünnepelte meg.

A brit bulvársajtó értesülései szerint egyszerűen betért a pubba, leült egy sarokasztalhoz és kért valamit enni. A tányérjára végül a hely specialitása, egy jó adag fish & chips került, amelyet zöldborsópürével és tartármártással tálaltak nem több, mint 14 fontért, mai árfolyamon nagyjából 6400 forintért.

A helyi pincérnő beszámolója szerint az étel mellé mindössze két korsó sört ivott meg Depp, egy Newcastle Brown Ale-t, majd egy Guinness-t. Ottléte alatt a város híres hídjáról, a Tyne Bridge-ről érdeklődött, a személyzet egyik tagjával pedig annak terhességéről is elbeszélgetett, megsimogatva a hölgy gömbölyödő pocakját.

(nlc.hu)