Külseje miatt éveken keresztül komoly pszichés problémákkal küzdött, ezért a plasztika mellett döntött Köllő Babett. A Drágám, add az életed! című show műsorvezetője 23 éves volt, amikor először kés alá feküdt, ezt követően pedig úgy érezte, hogy kinyílt előtte a világ.

A színésznő annak idején a balett miatt nagyon vékony volt, s a tükörbe sem szívesen nézett. 

Sosem titkoltam, hogy az első plasztikai beavatkozásom egy mellnagyobbítás volt. 23 éves voltam. Balett-táncosként diplomáztam, gyakorlatilag úgy néztem ki, mint egy sportoló. 0-24-ben dolgoztam, táncoltam. Nekem nagyon komoly pszichés problémákat okozott. Elmentem a tükör előtt és konkrétan sírógörcsöt kaptam azon, hogy hogy nézek ki. Amikor éveken keresztül tartó, nagyon komoly pszichés problémát okoz, akkor erre megoldást kell találni. Nálam ez volt a megoldás. Ha valaki emiatt műtteti meg magát, azt gondolom, hogy az egy jó út, hiszen erre találták ki a plasztikai műtéteket. Ez segít 

– árulta el a TV2 online műsorában Babett, aki több munkalehetőséget kapott a mellnagyobbító műtétet követően, és az önbizalma is megjött. Kiemelte, azt nem ajánlja senkinek, hogy azért döntsön a műtét mellett, hogy valaki másnak tetsszen.

Ön szerint segíthetnek a plasztikai beavatkozások az önelfogadásban?