Szerelmével karöltve sétált végig a MOCA Gála vörös szőnyegén Keanu Reeves. A rajongók nem véletlenül verték nagy dobra, hiszen csak ritkán mutatkozik barátnőjével a nyilvánosság előtt a John Wick sztárja. 

A MOCA-gála a Kortárs Művészeti Múzeum éves adománygyűjtő ünnepsége, amely a kortárs művészet megsegítésére és annak bemutatására irányul. Évről évre rengeteg híresség látogat el az eseményre, ahol nyitott bor- és sörbár, valamint különböző desszertállomások várják őket, illetve neves DJ-k és táncosok teremtenek fergeteges hangulatot.

Ezen a gálán tette tiszteletét számos más celebritás mellett Keanu Reeves, aki a ritka alkalmak egyikeként barátnőjével, Alexandra Granttel karöltve érkezett.

A pár 2011-ben ismerkedett össze, kapcsolatuk szoros barátságként indult. Párként először 2019-ben, a LACMA Art + Film Gálán mutatkoztak nyilvánosan, a MOCK-gála előtt pedig a Mátrix 4 című film promotálásakor, Berlinben kapták őket utoljára lencsevégre.

Mint ismert, a színésznél 8 évvel fiatalabb, 49 esztendős Grant képzőművész, többek között festészettel, rajzolással, szobrászattal, videó- és egyéb más médiatartalmak készítésével foglalkozik. Megismerkedésük is a hölgy szakmájához köthető, ő illusztrálta ugyanis Reeves Óda a boldogsághoz című könyvét.

(Colore.hu)