Hírösszefoglalónkból továbbá megtudhatja, melyek voltak Moldova György utolsó feleségéhez intézett szavai, valamint arról is olvashat, végül miért dönthetett a hivatalos válás mellett Marsi Anikó és Palik László.

Metzker Viki

Ahogy arról nemrég a Velvet is beszámolt, hazánk legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je nemrég állt oltár elé szerelmével, Ferenczei Gábor rapperrel. A St. Lőrinc Gold Clubban tartott esküvőjükről és a lagziról három napja posztolt képeket az Insta-oldalán Metzer, aki jelenleg Ibizián tölti nászútját újdonsült férjével. A friss házasok tegnap érkeztek a spanyol szigetre és egészen június 16-áig ott nyaralnak. Viki nem volt rest, és a megérkezésüket követően nem sokkal már közzé is tett egy szexi, piros fürdőruhás képet. Mintha csak a Baywatch című sorozatból lépett volna ki...

Moldova György

A legolvasottabb magyar író június 4-én, kilenc nap eszméletlenséget követően, 88 évesen vesztette életét. Halálakor is a kezét fogta felesége, Palotás Katalin, aki a Blikknek a Kossuth-díjas szerző utolsó szavait is elárulta.

Borzalmas volt átélni Gyuri haláltusáját. Az ember tehetetlen és kiszolgáltatott. Próbáltunk vigyázni egymásra, odafigyelni a másikra. Folyamatosan mondtam Gyurinak, hogy keressünk egy másik háziorvost. [...] A beteg szíve rendkívül rossz állapotban volt. Néha néztem őt, és próbáltam belelátni – merthogy ő soha nem panaszkodott. [...] Minden a legnagyobb rendben van – emlegette. Nem félt a haláltól, soha nem is beszélt róla. Talán a rosszulléte előtti utolsó napokban éreztem rajta valami bizonytalanságot. Riadtan figyeltem, hogy már keresi a szavakat, a mondatokat. Egyszer csak azt mondta nekem:

>>csodálatos volt a velem együtt töltött néhány hónap<<,

majd szinte örökre elhallgatott

– emlékezett vissza megboldogult férje utolsó, hozzá intézett szavaira az özvegy, akivel tavaly decemberben kötötte össze hivatalosan is az életét Moldova György. Palotás Katalin úgy tervezi, hogy Szegeden, Budapesttől távol kezd új életet, amelyben Moldova teljes életműve nyújt majd számára vigaszt.

Marsi Anikó

Bár már 2020 nyara óta külön utakon járnak, hivatalosan a múlt hónap végén tett pontot 16 éves kapcsolatának és egyben házasságának végére Marsi Anikó és Palik László. Többen is találgatták, hogy miért pont most volt szükség azokra a fránya papírokra, egyesek úgy vélték, talán Marsi Anikó házasodna újra jelenlegi szerelmével, Gyarmati Gáborral.

Míg akadnak, akik most is ebben az opcióban hisznek, mások szerint Marsi és párja egy leendő közös vállalkozása állhat a háttérben. Palik ugyanis nagyon elővigyázatos és nem szeretne semmiféle jogi hercehurcát, ha neadjisten nem válnak be a pár tervei, és anyagi terheket von maga után a vállalkozás – írta meg a Blikk.

Tóth Vera

Interjúban vallott 50 kilós fogyásáról, valamint az egész életét végigkísérő testpozitivitásról és az önelfogadás fontosságáról Tóth Vera. A GLAMOUR magazinnak elárulta: már kisiskolásként is rengeteg támadás érte őt a túlsúlya miatt, amitől egy időben külső nyomásra próbált megszabadulni – több-kevesebb sikerrel.

Hálás vagyok a túlsúlyomnak, mert a hangom mellett ez tett sikeressé. Ha változtatni szeretnék, egyedül nekem van jogom hozzá, hogy ezt a döntést meghozzam, olyan tempóban, ahogy én akarom. Nincs senkinek, még a családodnak sem joga, hogy sürgessen ebben a kérdésben

– fogalmazott a TV2 Megasztár című egykori tehetségkutató első évadának győztese, aki 2016-ban gyomor-bypass műtéten esett át. A beavatkozásnak köszönhetően leadott 30 kilót, majd további 20 kilótól szabadult meg önerőből.

[...] megtapasztaltam, hogy milyen, amikor másképp néznek rád a férfiak, és úgy szemlélik a külsődet, mint a húspiacon. Nem volt jó érzés, hiányoztak a pluszkilók, a védőburkom. Ekkor rájöttem, a tökéletes alkatú nők élete sem egyszerű a sok szexista megjegyzés közepette. Ezért nem szabad róluk és senkiről sem ítélkezni

– fogalmazott az énekesnő.