A MAI NAP SEM MARADHAT KI A SZOKÁSOS HÍRÖSSZEFOGLALÓ, MELYBEN A HAZAI HÍRESSÉGEK ÉLETÉNEK LEGFRISSEBB TÖRTÉNÉSEIT ÍRJUK LE RÖVIDEN.

A napokban egy budai prémium fodrászatban levágtak egy darabot egy vendég füléből. A hírek szerint a hölgy sokat fészkelődött a székében. A Blikk sztárfodrászokat kérdezett meg arról, történt-e velük már hasonló eset. Hajas László így nyilatkozott az ügyben.

Ha valaki rövid hajat vág, közel dolgozik a fülhöz. Ilyenkor egy rossz mozdulat is elég, máris kész a baj. Sokszor nem is a fodrász hibája. Volt már, hogy én is belecsíptem fülbe, de olyan is előfordult, hogy egy darabot levágtam belőle

– mondta a lapnak Hajas.

14 év után búcsúzik a Vígszínháztól Józan Laci, szabadúszóként folytatja. Erről az Instagram-oldalán számolt be, a közleményét változtatás nélkül közöljük.

A @vigszinhaz immár 14 éve a második otthonom. Itt bontogattam a szárnyaimat és nőttem fel, itt lettem színész, nagyon sokat köszönhetek a Vígnek és különösen Marton Lászlónak, egykori osztályfőnökömnek. Most már hivatalos: a következő évadtól szabadúszóként folytatom a pályámat. Saját döntésem volt. Rudolf Péterrel egyeztetve a meglévő előadásaimat játszhatom, tehát találkozhattok velem a Vígszínházban a jövőben is. Ezt nagyon köszönöm Péternek. Szeretném Mindenkinek megköszönni az elmúlt 14 évet és azt a sok szeretetet, amit a kollégáimtól, a Vígszínháztól és Tőletek kaptam. NAGYON KÖSZÖNÖM!**

– írta a színész.

Czutor Zoli hatszoros édesapa, felesége, Czutor-Kilián Zsanett pedig háromszoros édesanya lett. A kislányt 3 hónappal a születése után most a Fókuszban mutatták meg. Az interjúban az édesanya elmondta, hogy diétázni nem fog, hiába zavarja, amit a tükörben lát.

ByeAlex egy TikTok-videóban parodizálta ki A Konyhafőnök zsűritagjait. Az énekes azt utánozta le, ahogyan Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos séfek a kóstolásokon viselkednek.

@itsbyealexbitch ahogy a chefek kóstolnak… mondjuk par bor után @Konyhafőnök @RTL Magyarország ♬ Dramatic Music - RinkevichMusic