Szinte rá sem ismerni a színésznőre a róla készült legújabb fotón, amelyen kisfiával és férjével, Cooke Maroney-vel szerepel.

Egy idilli, családi vacsorát követően kapták lencsevégre lesifotósok Jennifer Lawrence-t és családját, amint elhagyták a Los Angeles-i Eataly olasz éttermet hétfő este. A gyermekének ez év februárjában életet adó 31 éves színésznőt szinte fel sem ismerni  macskás pólójában és bő trapézfarmerjában, amelyhez egy lapos, fehér szandált húzott.

Jennifer Lawrence-t és Cooke Maroney-t egy közös barátjuk, Laura Simpson mutatta be egymásnak 2018-ban. Még az év nyarán randizni kezdtek, majd 2019 februárjában már az eljegyzésükről lehetett hallani. Végül egy, a newporti Rhode Island-en található kastélyban mondta ki a boldogító igent galériatulajdonos szerelmének a színésznő 2019 októberében.

A turbékoló házaspár közös életében két év sem telt el, mígnem tavaly szeptemberben Lawrence sajtósa megerősítette a színésznő terhességéről szóló híreket. A kisfiúnak – akinek a nevét máig nem árulták el – végül idén februárban adott életet Az éhezők viadalának sztárja, aki még a kicsi születése előtt leszögezte: foggal-körömmel védeni fogja gyermekét a nyilvánosságtól.

Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, köze van a gyermekem életéhez. A védelmét azzal kezdem, hogy megóvom a munkám övezte nyilvánosságtól

– jelentette ki még tavaly decemberben Lawrence, aki gondosan ügyel rá, hogy paparazzi fotókon se tűnhessen fel a kisfia. A tegnap készült képen is mindössze azt látni, ahogy férje mellett tolja a gyerkőcöt rejtő sötét babakocsit. Íme: