Jöjjön a hét utolsó hírösszefoglalója!

  • Csobot Adél és párja, Istenes Bence az Istenest legutóbbi adásában elmondta, hogy bár nem hisznek a "régi világ" normáiban, tíz éve szeretik egymást, és a család mellett, melyet képviselnek, kitartanak.

Nekünk is sok mélypontunk volt már, amikor gondoltunk kiszállásra, hogy jobb lenne külön. Valahogy a jóisten azt akarta, hogy együtt maradjunk

– mondta a műsorvezető, mire az énekesnő hozzátette, hogy sokat dolgoznak a kapcsolatukon, főleg kommunikációval, de volt, hogy külső segítséget is kértek.

  • Teljesen visszavonult ­Joshi Bharat – írja a Blikk. Néhány hónapja befejezte a tévézést, a lap információi szerint pedig már sorselemzésre jelentkező ügyfeleket sem vállal.

Igen, Bharat teljesen visszavonult, próbálja élvezni a nyugdíjas életet, csak magára koncentrál

– mondta a lapnak az ismerős.

  • Kislányával, Flórával közös képet osztott meg Bereczki Zoltán párja, Bata Éva színésznő.
  • Kasza Tibor Sebestyén Balázsék reggeli műsorában jelentette be, hogy megszületett a második gyermeke. Az énekes szerint a felesége számára a vajúdás ezúttal kicsit keményebb volt, mint az első szülésnél. A kicsi a Kasza Liza Panna nevet kapta.
  • Bíró Ica tobozokkal és gesztenyékkel védekezik a negatív erők ellen.

A régi világban a természetközeli népek tisztában voltak a Föld mélyében rejlő erővel. A káros sugárzást szőrökkel, bőrökkel, tobozzal, gesztenyével védték ki, ezeket terítették le a szobában az ágyuk alá, ahol több időt töltöttek. A tobozt és a gesztenyét én is használom erre a célra. Illetve hiszek a kristályok erejében, amelyek közül vannak olyanok, amelyek magukba szívják a negatív energiákat. Az új otthonomba például beszereztem sungitot. Erről az ásványról azt mondják, hogy pajzs a rossz energiák ellen, tisztítja a teret, és feloldja az energiablokkokat. Három darabom van belőle, egyet a táskámban, a másikat a hálószobában, a harmadikat pedig a konyhában tartom

– mesélte Bíró Ica a Story magazinnak.