A hét első hírösszefoglalójából megtudhatja, milyen rejtélyes jeleket kap Rubint Réka és hogyan zajlott Delhusa Gjon motorostalálkozója.

Delhusa Gjon

Szlovéniában vett részt Harley-Davidson motorostalálkozón Delhusa Gjon. Az eMeRTon-díjas énekes négy társával indult útnak a közel 60 ezer fős összejövetelre.

„Három éve nem volt Harley-Davidson találkozó, és mi a többi motoroshoz hasonlóan annyira vártuk már ezt az utat, hogy megbeszéltük, ha törik, ha szakad, megyünk. Hát tört és szakadt.

Hat órás utat tettünk meg, a végére a bokáig állt a víz a csizmánkban, de még a nadrágunkból is csavarni lehetett.

A helyszínen béreltünk egy házat, amikor odaértünk, azonnal lestoppoltam a fürdőt és belevetettem magam egy kád vízbe”

– mesélte a Blikknek Delhusa, aki az út végére rettentően kimerült, hiszen 1500 kilométert tett meg két keréken. Mivel az olasz határ mellé érkeztek, Triesztbe is átugrottak egy rövid időre, hogy megcsodálják a város kikötőjét és az ottani látványosságokat.

Az útról hazaérve az énekes első útja az unokájához, Zoéhoz vezetett, valamint párját, Fannit is meglepte egy aprósággal.

Egy piros motoros bőrdzsekit hoztam neki, mert piros robogója van és mert rózsaszín nem volt

– nevetett fel Delhusa Gjon.

Berki Mazsi

Szívszorító bejegyzést osztott meg követőivel Apák Napja alkalmából múlt vasárnap Berki Krisztián özvegye. Berki Mazsi egy videót tett közzé, amelyen közös kislányuk és Berki együtt látható. A felvételt megható sorok kísérték.

„Az előző években ezen a napon ünnepeltünk, izgatottak voltunk, és próbáltuk titokban tartani a meglepetést, amivel a Szerelmemnek készültünk. Sikerült mosolyt csalni az arcára és könnyeket a szemébe… tavaly, tavalyelőtt és az előtt is. Ma ez a nap más…

a mosolyt az égtől kapjuk, a könnyek pedig az én szememben vannak. Hiányzol nekünk, APA! 

Engedjétek meg, hogy az én bábám szavaival köszöntsek minden apát ezen a napon, beleértve az én édesapámat is.

'Drága Édesapák, Apukák, Nagyapák, Nagypapák! Fontosak vagytok! Fontos, a létetek, mert nélkületek nehéz az élet. Csak Ti tudtok hercegnőket nevelni, mellettetek lehetünk kiralynők! Csak Ti tudtok biztonságot adni, csak Ti tudtok mindannyiunkat megvédeni, a rendet a világban megőrizni. A mesék, amiket elmondtok, senki úgy nem tudja a sötét éjszaka előtt a lelkünkbe beleírni. Csak Veletek lehet a sárkányokat legyőzni, az égig érő fára felmászni, csak veletek lehet a világot vágtató unikornisokon bejárni és a gonosz boszorkányt elvarázsolni. Veletek tudjuk megtanulni, hogy értékesek vagyunk és Ti vagytok, akik a fiainknak, a férjeinknek a mértéket és az erőt átadhatjátok. Szeretünk Benneteket! És csak közösen, együtt változtathatjuk meg a világot! Boldog Apáknapját Nektek! Nem csak ma! De az év minden napján”

– írta Mazsi a videó mellé, amely ide kattintva látható.

Rubint Réka

Szintén Apák Napja alkalmából nyilatkozott a Borsnak néhai édesapjához fűződő szoros kapcsolatáról Rubint Réka. A fitneszguru három éve veszítette el szülőjét, ám a vele szerzett közös élmények kitörölhetetlenül a szívében lakoznak.

„Tőle tanultam, hogy az állatokat, vadállatokat tisztelni kell. Ha mi békén hagyjuk őket, ők is békén hagynak minket. Mi emberek költöztünk az ő területükre, ahogy a főváros kifelé terjeszkedik. Eszünk ágában sincs háborgatni, bántani őket, még sosem volt támadás a környékünkön"

– mondta a lapnak a külvárosban élő Rubint, aki gyakran kísérte el vadász édesapját erdei útjaira. A fitnesz lady Rubint Imre halála óta is rendszeresen járja az erdőt, ahol gyakran úgy érzi: édesapja üzen neki.

„A halála után néhány nappal az erdőben sétálva találtunk egy elhullajtott szarvas agancsot. Majd halálának az egyéves évfordulóján ezt a sétát megismételtük és ismét szarvas agancsot találtunk. Ebben az évben, minden  reggel vagy este találkoztam egy szarvassal.

Ezek mik, ha nem jelek?! [...] ezekben a találkozásokban [...] mindig úgy érzem, hogy a három éve elhunyt imádott édesapám [...] itt van velem”

– fogalmazott Rubint Réka. Hozzátette: bár fáj neki, hogy fizikai valójában nincs már vele az édesapja, de benne van például a fia, Zalán mozdulataiban.

„Amikor Zalán megszületett és a szemébe néztem, édesapám tekintetét láttam. Mindketten Halak csillagjegyben születtek, nagyon sok tulajdonságuk ugyanaz. Gondoskodóak, családcentrikusak, nincs olyan, amit ne tudnék kérni tőle, pont mint édesapámtól...”

Rúzsa Magdi

Hármasikrei, Lujza, Zalán és Keve születése után jövő pénteken visszatér a színpadra Rúzsa Magdi és a Budapest Parkban elindítja az összesen 25 állomásos nyári turnéját. Az énekesnő heti 1-2 koncertet ad majd, a többi időt gyermekeivel tölti.

„Három baba ugyan hatalmas boldogság, de nagyon munkás és mindenkinek szüksége van a töltődésre. Más szülő amikor ezt érzi, otthagyja a nagymamákra a picit.

Én azt az utat választottam, hogy egyszer-egyszer koncertre megyek el, hogy utána még többet tudjak adni a gyerekeimnek”

– fogalmazott a Blikknek Rúzsa Magdi, aki ezúttal kénytelen kihagyni a szokásos, turné előtti tréningprogramot.

A szoptatás miatt nem szabad még edzenem, [...] de a közönségem szerintem nem fog megvetni, hogy nem vagyok annyira izmos, mit szoktam lenni

– nevetett fel az énekesnő. Bár a koncertekre a kicsiket nem viszi magával, később elképzelhetőnek tartja, hogy idősebb korukban majd elkísérik őt egy-egy közelebbi fellépésre. Idén azonban még kiélvezi az egyedül töltött órákat, az ikrek mellett ugyanis nem sok ideje jut a feltöltődésre.

„Kicsit fáradt vagyok, de ezt mindenki átéli, akinek kisbabája van. Mostanra megtanultuk, hogyan lehet kevés alvással élni és miként lehet ezt néha pótolni. [...] 

már nem is emlékszem arra, mi mit is csináltunk azelőtt, hogy ők megérkeztek. Amíg nem lettek gyerekeim, sok időm volt magamra, amelynek most azért örülök, mert nem érzem azt, hogy valamit kihagytam volna”

– árulta el Rúzsa, akit saját bevallása szerint sokkal érzékenyebbé tett az anyaság.

„Nemsokára érkeznek új dalok, amelyekbe biztosan benne lesznek a most megélt érzelmek, megfogalmazódott gondolatok. Azt észrevettem magamon, hogy hiperérzékeny lettem”

– mondta.