Az 58 éves Oscar-díjas színész ritkán ad nagyinterjút, főleg a magánéletéről, a GQ magazinnal azonban kivételt tett. A különleges fotók mellett Pitt az érzelmes oldalát is megmutatta.

A színész hosszan beszélt például arról, mennyire magányosnak érzi magát, többek között ezért is küzdött évekig számos szenvedélybetegséggel (dohányzás, súlyos alkoholproblémák). A hollywoodi sztár 2016-ban, röviddel az Angelina Jolie-tól való válása után kezdett önmegtartóztató életbe, alapjaiban átértékelve az életét. 18 hónapig járt az Anonim Alkoholisták találkozóira, ahol számos hasonló gonddal küzdő emberrel beszélte meg a fájdalmait, problémáit – írja a Daily Mail.

Mindig is egyedül éreztem magam az életem során. Egyedül kellett felnőnöm, és most, a hétköznapokban is egyedül vagyok a házamban. Érdekes, de nemrég éreztem először, hogy a barátaim és a családom mellett otthonra találtam

– mesélte a színész. Pitt sokak meglepetésére a nyugdíjas éveiről is szót ejtett, sőt, mint kiderült, tudatosan vállal egyre kevesebb szerepet. A híresség úgy érzi, a karrierje a végét járja.

Úgy gondolom, hogy már az utolsó szakaszban vagyok. Ez az utolsó félév vagy harmadév

– tette hozzá.

Önnek hiányozna Brad Pitt, ha visszavonulna?