A hét utolsó hírösszefoglalójában olvashat még Bajor Liliről, Gombos Edina félelméről, Tóth Gabi erdélyi koncertturnéjáról és Lékai-Kiss Ramóna nyaralásáról.

Dundika

Kevésbé érzelgős nőnek vallja magát Majoros Hajnalka, kisfia óvodai ballagásán mégis könnyekben tört ki a modell.

Oli ma ballagott az óvodából. Reggel még csak úgy gondoltam erre a csütörtöki napra, hogy kispéntek és remélem megtalálom Oli ingjét, illetve, hogy a lufi ne repüljön el jó messzire még az esemény előtt, egyszóval hogy ez is egy átlagos nap. De ahogy ott figyelmesen hallgatta az érzelmes búcsúbeszédet és állt a többiekkel és én csak bámultam és csodáltam, hogy megnőtt, eszembe jutottak azok az emlékek, amikor kibújt az első icipici fogacskája, amikor először mondta, hogy anya és egyedül használta a kanalat...

– írta többek között Olivér ballagásáról az édesanya.

Bajor Lili

A TV2 Doktor Balaton című sorozatának sztárja a Metropolnak mesélt színészetről és elvekről, arról, kihez fordul, ha elakad egy szerep kapcsán.

Anyukámmal nagyon szoros, bizalmas a kapcsolatunk, ő ismeri minden rezdülésemet, de vele nem szoktam mélyebb beszélgetéseket folytatni a szerepeimről. Ha valamivel meg vagyok akadva, akkor inkább a volt osztályfőnökömet hívom fel. Nem azért, mert nem bízom anya véleményében, hanem mert az osztályfőnököm foglalkozott velem öt évig, és talán jobban rálát a szerepeimmel kapcsolatos kérdéseimre. Anya viszont mindent tud rólam, vele a feladataim lelki hátterét, nehézségeimet beszélem meg

– vallotta be a színész szülők gyermeke, aki Marianna szerepét alakítja a sorozatban. Mint azt elárulta, a színház világa közelebb áll hozzá, ugyanakkor a forgatásokat is nagyon élvezi.

Nagyon jó volt a stábbal együtt dolgozni, sokakat ismertem, néhányukkal dolgoztam már együtt korábban. Családias volt a forgatás, de tagadhatatlanul mozgalmasan teltek a napok. Előfordult, hogy előző este színházban játszottam, hajnalban pedig jött értem a stábautó [...] Filmet csinálni azért kihívás, mert minden apró gesztust felvesz a kamera, viszont, ha elrontod a jelenetet, újraforgathatod. A színházban ez nem lehetséges, viszont ott érzem a közönség energiáját, látom a reakciójukat a darab végén, van egyfajta közvetlenség

– fogalmazott az ifjú színésznő, aki amikor teheti, nézőként is eljár színházba. 

Amikor tehetem, nézőként is eljárok színházba, mert hiszek benne, hogy sokat tanulhatok a kollégáim játékából. Sosem voltam irigy típus [...] A színpadon nyilvánvalóan a szerepemmel foglalkozom, de amikor lejövök onnan, egyszerűen Bajor Lili vagyok, egy hétköznapi ember.

Gombos Edina

A férjével és gyermekeivel hét éve az Egyesült Államokban élő, egykori televíziós műsorvezető nemrég a Kiskegyed címlapján jelent meg. A címlapfotó azonban közel sem mondható a mainak, amiről Instagramon fejtette ki a véleményét a kétgyermekes anyuka.

A hurrikánoktól egyáltalán nem “rettegek”, attól viszont igen, hogy akkor is ezzel a 2014-ben készült pocakos terhesfotóval kerülök majd címlapokra, amikor már az unokáimat tologatom a babakocsiban! Kérem, ne kövessétek el századjára is azt a hibát, hogy a rólam írt cikkeket, pláne az ilyen negatív kicsengésű címeket mosolygós kismamafotóval illusztráljátok csupán azért, mert ez a kiköltözésünk elõtti utolsó, legálisan használható TV2-es felvétel rólam a fotóarchívumban! 

– fogalmazta meg kérését Gombos Edina, aki ugyanitt nagyvonalúan jelezte: a sajtó részére összeválogatott egy fotósorozatot, amelyből engedéllyel mazsolázgathatnak az újságírók.

Korda György és Klárika

Negyvenkét éve él házasságban Korda György és Balázs Klári, akiknek hosszú ideje tartó házassága az énekes bevallása szerint Klárikán múlt.

Klárikám az egyetlen nő az életemben, és én ezt már negyven évvel ezelőtt is pontosan tudtam! Annak idején azért szerettem bele, mert szép volt, okos, diplomatikus és vicces. Ez utóbbi egyébként a legfontosabb, hiszen humor nélkül semmit sem ér az élet, képtelenség a nehéz időszakokon túllendülni. Ez a hosszú, 42 éve tartó házasság valójában Klárikán múlt...

– magyarázta Korda György, akinek szavait felesége folytatta.

Sok kísértés volt az életünkben. Gyuriért éltek-haltak a nők, és bizony nekem is volt számos megkeresésem sármos férfiaktól, akik szívesen elvittek volna magukkal. Hogy miért nem mentünk mégsem? A titok valószínűleg abban van, hogy nem csak szerelmespár vagyunk Gyurival, de legjobb barátok is. Nem volt az a jóképű férfi vagy csinos nő, amelyikért megérte volna felrúgni azt a betonbiztos szövetséget, ami köztük másodpercek alatt kialakult. [...] Nem volt mindig minden tökéletes, nem voltunk sosem álompár, de soha, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy elváljak. [...] sok ütközési felület volt, és van a mai napig is, de a helyzet az, hogy én nagyon kompromisszumkész vagyok, akár hangnemkeresésben is. Vagyis, ha addig bosszantom, amíg látom, hogy hamarosan robbanni fog, azonnal stílust tudok váltani, és máris rendeződik a helyzet [...] az a végtelen bölcsességem, hogy tudtam, mikor kell félrenézni vagy lenyelni azt, amit éppen kimondanék… Nos, ez a hosszú házasság titka!

– mondta a Borsnak Balázs Klári.

Tóth Gabi

Erdélyben koncertezik Tóth Gabi. Férjével, Krausz Gáborral szerdán érkezett meg turnéja első állomására az énekesnő, akit hatalmas szeretettel köszöntöttek a marosvásárhelyiek. 

A Vásárhely-i napokat Tóth koncertjével nyitották meg tegnap este fél 10-kor, a sztárpár pedig mindössze egyetlen személyt hiányolt. Ez pedig nem más volt, mint

kislányuk, Hannika, 

akire jelenleg a nagyszülők vigyáznak – írja a Bors.

Lékai-Kiss Ramóna

Spanyolországban piheni ki fáradalmait férjével Lékai-Kiss Ramóna. A csinos műsorvezető a Hotel Catalonia Donostiból jelentkezett legújabb fotójával, amelyen egy apró, fekete bikiniben, a szálloda medencéjében állva, kezében pezsgővel szerepel – hátulról.

De szép formás kerek popsid van

Ezért ma érdemes volt felébredni! 

– dicsérték formás idomait a követők.

Révész Sándor

Egy egész ország aggódott a Piramis zenekar frontemberéért, aki március közepén kapott agyvérzést. Azóta lelkiismeretesen végzi a rehabilitációt, és immár hosszabb utazásra is vállalkozott: Ausztriából tudatta állapotát a „Kölyök" – írja a Blikk.

A sorsom éppen egy Melk nevű ausztriai településre vezérelt. Éppen a születésnapomkor, és talán ettől teljes és tökéletes ez a nap, ez a pillanat. Egyedülállóan exkluzív apátságáról híres ez a hely, és én valósággal gyönyörködöm benne. Ugyanakkor odafigyelek magamra, és örömmel élem meg a mindennapi tornák rendjét. Ajándék ez az út számomra, Lunz am See gyönyörű fekvésű strandján, hatalmas hegyek ölelésében, tökéletes rendezettségben nagyon jól érzem magam

– nyilatkozta a most hatvankilenc esztendős énekes, akit a pozitív gondolkodás és a hit segített át a nehéz időszakon. 

Egy ilyen típusú egészségügyi fordulat nagyon nagy fokú türelmet, fegyelmet, akaraterőt kíván az embertől, aminek maradéktalanul igyekszem megfelelni

– mondta korábban a lapnak Révész Sándor, aki arra kérte rajongóit: lelkileg támogassák őt a felépülésben. A Piramis frontemberének egykori szerelme, Zalatnay Sarolta a Borson keresztül üzent:

Igaz szerelem volt a miénk, ami örök életre megmarad az emberben, a szívem mélyén őrzöm őt, a bolondos, heves színpadi létét, a gyönyörű haját. Nekem csak szép emlékeim vannak vele. [...] Nagyon megérintett, amikor beteg lett, egyszerűen nem tudtam elképzelni egy ilyen temperamentumú emberről, hogy egészségügyi problémái lehetnek. [...] Csak azt tudom neki kívánni, hogy a Jóisten tartsa meg még nagyon sokáig. Ilyen hang nem biztos, hogy valaha még lesz, mint az övé. Nagyon vigyázzon magára!