Jó néhány celebritás megmutatta már formás idomait idén nyáron, hozzájuk csatlakozott Szabó Zsófi: a műsorvezető egy szexi, zöld bikiniben pózolt.

Szabó Zsófival kapcsolatban már május óta a Shane Tusuppal való szakításáról szólnak a hírek. Hosszú Katinka exférje és a csinos műsorvezető tavaly szeptemberben jöttek össze, az edző pedig már idén februárban gyűrűt húzott Szabó ujjára. Boldogságuk azonban nem tartott sokáig: májusban felbontották az eljegyzésüket, a hírek szerint Tusup erőszakos viselkedése és dühkitörései miatt.

Szabó Zsófi a szakítás óta néhány nappal ezelőtt szólalt meg először, a JOY magazinnak mesélt jelenlegi lelki és fizikai állapotáról. Az interjút a Velvet is szemlézte.

Bár az eljegyzés felbontása megviselte a műsorvezetőt, mostanra úgy tűnik, teljesen összeszedte magát, sőt, jobb formában van, mint valaha. Az RTL Klub Reggeli című műsorában rendre dögösebbnél dögösebb szerelésekben láthatjuk, míg a közösségi médiában egy-egy pőrébb fotóval is megörvendezteti a követőit. Így tett egy nappal ezelőtt is: kattintson!