Először elegánsan odapirított a televíziós producernek, majd mutatványával valósággal levette őt és zsűritársait a lábáról Bérczes Christine Elisabeth. A hollókői kutyatáncoltató négy igennel jutott tovább az America's Got Talent tehetségkutató műsorban.

Bérczes ausztrál juhászkutyájával, Meredith-tel érkezett a stúdió színpadára. Előadása közben Belle karakterét formálta meg  A Szépség és a Szörnyeteg kűr egyik részletében, ám mielőtt megszólalt volna a zene, és táncra perdítette volna kutyáját – tudtán kívül ugyan –, de kissé odapirított Simon Cowell-nek, amikor a producer arról kérdezte, hogyan repültek Amerikába Magyarországról.

Repülővel

– válaszolta nemes egyszerűséggel a hollókői női, mire a közönség és a zsűri többi tagja nevetésben tört ki.

Ezt követően Sofia Vergara filmtörténetbeli tudását próbálta megcsillogtatni, miszerint egész estés alkotás is készült már táncoló kutyákkal. A színésznőt Heidi Klum ábrándította ki, aki felhívta a figyelmet: Vergara a Farkasokkal táncoló című filmre gondol. A szupermodell aztán sok sikert kívánt Bérczesnek, aki Meredith-el együtt valósággal ámulatba ejtette a közönséget.

Míg a zsűri nem győzött csodálkozni, a közönség a könnyeit törölgette az élménytől.

A produkciót követő értékelés során Heidi Klum úgy fogalmazott: a sztori volt az, ami megkülönböztette ezt a fellépést más kutyás előadásoktól, míg Sofia Vergara a boldogsággal táncoló ausztrál juhászkutyát imádta a legjobban.

A kutyám nagyon élvezte a show-t, a közönség pedig nem akarta elengedni őt: sorba állva várták, hogy megsimogathassák. Örülünk a sikernek, de számomra az az igazi elismerés, ha még többen megismerik, elismerik ezt a sportot és kipróbálják a dog dancinget

– mondta Magyarország leghíresebb dog dancer-e, aki nemcsak otthoni termében tart oktatást, hanem online is ad órákat, többek között Amerikában, Szlovéniában, Ausztriában élő gazdiknak és kutyusoknak.