Rácsok mögött tartják Jason Alexandert, akit azután tartóztatott le a rendőrség, hogy megpróbálta megakadályozni exfeleségének újabb házasságkötését. Britney Spears és Sam Asghari június 9-én mondták ki a boldogító igent.

Alexander, aki 2004-ben mindössze 55 óráig volt az énekesnő férje, egy késsel felfegyverkezve betört Spearsék otthonába, ezzel megszakítva az esküvő előkészületeit.

Akcióját élőben közvetítette az interneten, így a nézők azt is láthatták, ahogy a biztonsági őrök leterítik őt.

A 40 éves férfit végül zaklatással, birtokháborítással és vandalizmussal vádolták meg, ám időközben családon belüli erőszak miatt is eljárás indult ellene. A bíróságon hétfőn jelent meg, az összes ellene felhozott vádban ártatlannak vallva magát.

A bíró végül elrendelte Alexander előzetes letartóztatását, óvadékként pedig 100 ezer dollárt, mai árfolyamon 37 millió 845 ezer forintot határozott meg. Ezen felül három év távoltartási végzést rendelt el,

amelynek értelmében a férfi mindössze 100 méterre közelítheti csak meg exfeleségét és annak újdonsült férjét, valamint az otthonukat. Alexander ügyvédje fellebbezett az ítélet ellen, ám képviseltje egyelőre rács mögött marad, a jelek szerint ugyanis képtelen kifizetni az óvadék összegét.

(indirekt.hu)