Közel tíz éve foglalkozik szépségápolással és a bőr hatékony védelmével Lilu. A népszerű tévés a nyári időszakra is hasznos tanácsokat fogalmazott meg a témában.

Az RTL Klub műsorvezetője napi szinten kap megkereséseket olyan nőktől, akik példaképüknek tartják őt a szépségápolás terén. A tanácsadás ugyanakkor felelősséggel jár – vallja Lilu, aki legfontosabb ügyének a bőr egészségét tartja. A fényvédelmet például egész évben hangsúlyozza, ám követőinek kizárólag olyan termékeket és praktikákat ajánl, amelyeket előzetesen önmagán tesztelt.

A napvédő termékeket mindig magam tesztelem. Világos a bőröm, így nagyon sok fényvédőt próbáltam már az évek során, de csak azt ajánlom, amiben én magam hiszek

– hívta fel a figyelmet Lilu, aki nemcsak hazai, hanem külföldi forrásokból is okítja magát, hogy egyre szélesebb körű tudásra tegyen szert.

„Nagyon régi ügyem a szépségápolás, évek óta sokat olvasok a témában. [...] A YouTube-on látható Szépségnapló című műsoromban is kamatoztatom ezt a tudást. [...]

Főként a termékekkel kapcsolatban tudunk segíteni, hiszen nem látjuk személyesen a kérdezőt, a bőrtípusát, nem ismerjük a bőrápolási rutinját.

Persze ha valaki arra kíváncsi általánosságban, hogy kismamaként mit használjon vagy mit ne, esetleg pigment foltjai vannak és mit ajánlok, arra azért tudunk válaszolni”

– árulta el. Legutóbbi videójában például a teljeskörű hajápoláshoz szükséges legideálisabb termékkombinációkat mutatta be.

(Blikk)