Két nap leforgása alatt nem kevesebb, mint három bikinis fotóval örvendeztette meg követőit Kiszel Tünde. A 62 éves naptárdívát nem győzték dicsérni a rajongók.

Kiszel Tünde természetesen idén is kiadta új naptárát, amelyből általában minden hónapban megosztja az éppen aktuális felvételt. Hogy kitöltse a köztes időt, különböző életeseményeiről is rendszerint oszt meg fotókat. Első bikinis képét egy héttel ezelőtt posztolta, akárcsak tavaly, most is a MOM Sport Uszodából.

Ezt követte két nappal ezelőtt egy Balatonfüreden készült kép, amelyen virágos bikiniben és egy fehér, átlátszó kaftánban szerepel.

Nekem a Balaton a Riviéra

– írta a bejegyzésben.

Szintén kedden Balatonakarattyán is megfordult, ott már egy tavalyi, kék alapon fehér mintás, piros szalaggal átkötött bikinit öltött magára.

Utolsó sokat mutató képével tegnap lepte meg a követőit. Ezúttal egy sziklán ülve pózolt Akarattyán, fején szalmakalappal, ugyancsak kaftánban. A harmadik alkalomra egy szintén masnis, kék-fehér-türkiz színű bikinit választott, amely akárcsak az előzők, erőteljesen kihangsúlyozta a férfi rajongók által imádott, méretes dekoltázsát.

Nyár van, alig fürdőruhában…

– írta a sokak szerint szexi felvételhez Kiszel Tünde.

A követői közül többen, köztük hölgyek is dicsérték a naptárdívát, aki véleményük szerint nemcsak, hogy szenzációsan fest, de jó pár évet le is tagadhatna a korából.