Belefáradt az Angelina Jolie-val folytatott jogi csatározásokba, azzal együtt pedig a színészkedésbe is Brad Pitt. A Hollywood-i filmcsillag a napokban vallott arról: fontolóra vette, hogy végleg búcsút intsen a rivaldafénynek.

Máig folynak a jogi viták az egykori álompár, Brad Pitt és Angelina Jolie között. A gyerekekre vonatkozó láthatósági jogokkal és a hatalmas felhalmozott vagyonnal kapcsolatos igazságtétel valódi fejtörést okoz a bíróknak, így nem csoda, hogy az 58 éves filmsztár kezd belefáradni az évek óta tartó procedúrába és a nyilvánosságba.

Mint ismert, Pitt és Jolie 12 éven át alkotott egy párt, mígnem utóbbi beadta a válókeresetet 2016-ban. A színésznő azzal vádolta a férjét, hogy több alkalommal erőszakosan viselkedett vele és hat gyermekükkel az alkoholproblémái miatt.

A színész mindvégig tagadta a vádakat, legutóbb pedig idén június elején perelte be exnejét, mert az illegálisan eladta közös részvényeiket. A Miraval francia vállalat működésében még 2008-ban szereztek befolyást, válásukkor pedig megegyeztek, hogy egymás engedélye nélkül nem adják el a kastélyt és a hozzá tartozó szőlőültetvényt magában foglaló részesedéseket.

A megállapodás ellenére Jolie ezt tavaly mégis megtette, amiért Pitt kártérítést követel.

via GIPHY

Az állandó viszály elvette a színész minden életkedvét és energiáját, csak magányra vágyik. Egyedül a 2020-as Oscar-gálán lépett nyilvánosság elé, amikor elnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a Volt egyszer egy Hollywood… című filmben nyújtott alakításáért. Jelenleg a Los Feliz-i birtokán rejtőzködik a világ elől és foggal-körömmel óvja magát a fürkésző tekintetektől. Sőt mi több, a filmes világ rivaldafényétől is egyre távolabb kerül, a visszavonulásán gondolkodik, miközben magányban tengődik.

„Nem szeret társasági eseményekre járni, és az elmúlt időben még inkább begubózott. Depressziós, amiért a volt neje miatt nem találkozhat a gyerekeivel. A húszéves Maddox már éli a maga életét, és a 18 éves Pax is rövidesen kirepül – rég találkoztak Braddel.

Zahara sem keresi a társaságát, így már csak az ikrek és Shiloh látgatásáért harcol. [...] 

Amióta elvált a második nejétől, folyton pletykálnak róla és a korábbi feleségéről, Jennifer Anistonról, ahogy azt is suttogták, hogy összejött Nicole Poturalski lengyel modellel, de egyik sem igaz. Tényleg volt pár randija, ám még senki sem rabolta el a szívét”

– idézett a HOT magazin egy bennfentestől.