Az egész világot sokkolta márciusban a hír, amikor a legendás színész felesége bejelentette: Bruce Willis súlyos betegséggel küzd, ezért a színészettől is visszavonul. Azóta most először kapták őt lencsevégre lesifotósok.

Az ikonikus akciósztár neje, a 44 éves Emma Heming Willis négy hónappal ezelőtt a közösségi oldalán vallott arról, hogy a 67 esztendős színész afáziával küzd.

A bejelentés óta Willis nem gyakran mutatkozott a nyilvánosság előtt, csak a felesége posztol róla alkalomadtán néhány fotót vagy videót.

A színész állapotának alakulásáról szintén keveset tudni, feltehetően évről évre folyamatosan romlik majd az egészsége, az afázia ugyanis összefoglaló elnevezése azoknak a nyelvi zavaroknak, amelyeket valamilyen organikus agyi sérülés, például agyi érkatasztrófa, tumor, traumatikus agysérülés vagy degeneratív betegségek okoznak.

Egyelőre azonban úgy tűnik, a körülményekhez képest egészen jól van.

Felesége szerint Willis meglehetősen aktív, sokat játszik a gyerekeivel és a barátaival is rendszeresen találkozik. A házaspárról legutóbb egy héttel ezelőtt, az ügyeik intézése közben lőttek néhány képet lesifotósok Los Angelesben, a fotók alapján pedig valóban úgy tűnik, hogy egyelőre tartja magát a színész.

(Promotions)