Nem akárhogyan ünnepli az amerikai Függetlenség napjának hétvégéjét Jared Leto: a Morbius című Marvel-film sztárja a franciaországi Saint-Tropez-ban sznorkelezett a barátaival.

Igencsak lezserre vette a figurát a hollywoodi színész, aki egy bő fekete pólóban, egy lenge kék rövidnadrágban, napszemüvegben és baseball sapkában lófrált a francia riviérán, mielőtt búvárruhában, szemüvegben és pipában merült alá a haboknak július 3-án szombaton.

A totális átváltozásairól híres Letót lesifotósok kapták lencsevégre. A fotók tanúsága szerint a színész jócskán megadta a módját az ünnepi hétvégének, amelyet feltehetőleg hatalmas bulival koronáz meg ma, július 4-én este.

Az 50 éves Jared Leto meg is érdemli, hogy kieressze a fáradt gőzt, hiszen rengeteget dolgozott az utóbbi időben a még tavasszal mozikba kerülő Morbius című Marvel-filmen. A munkában ezek után sem lesz megállás, az IMDB szerint legközelebb 2025-ben láthatjuk majd a Tron 3 című filmben, illetve a későbbiek folyamán egy újabb Joker-alkotásban.