Fél a botoxtól, ezért saját zsírját fecskendezteti az arcába Jaclyn Smith, a Charlie angyalai című televíziós sorozat egykori sztárja. A 76 éves színésznő még a legelső, 1976 és 1981 között sugárzott széria egyik főszereplője volt, korából könnyedén letagadhatna vagy 20 évet.

Legutóbb két nappal ezelőtt, a párizsi Jardin du Palais-Royalból tett közzé egy fotót Instagram-oldalán Jaclyn Smith, akit valósággal elárasztottak a dicsérő kommentek. A hihetetlenül feszes arcbőrrel rendelkező színésznő természetesen nem az elmúlt hét évtizednek köszönheti bőrének rugalmasságát, de sokak első gondolatával ellentétben nem is a botoxnak.

Nem hiszek a töltőanyagokban, és szikével sem nyúltak soha hozzám. Ha már valamit engedek az arcomba tölteni, akkor az legyen a saját zsírom

– nyilatkozta a brit You magazinnak Smith, aki bevallása szerint azért sem veti alá magát a leginkább elterjedt szépészeti beavatkozásoknak, például botox-kezeléseknek, mert fél tőlük. Mi több, szívsebész férje, Brad Allen is óva intette tőlük, mondván: „ha folyamatosan botoxolsz, az izom teljesen összeomlik. És amikor befejezed, nem lesz szép látvány".

Charlie első angyala

Jacyln Smith a Charlie angyalai első feldolgozásában alakította Kelly Garrett-et. Az 1976 és 1981 között futó sorozat 5 évadot élt meg az amerikai ABC csatornán. Ennek folytatásaként, a kémnők egy későbbi generációjával folytatódott a történet a 2000-ben Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu főszereplésével készült filmben és annak folytatásában, majd az angyalok újabb remake-et kaptak egy 2011-es sorozatban. Bár ez a széria csak 7 epizódot élt meg, a sztori 2019-ben ismét újjáéledt Kristen Stewarttal, Naomi Scott-tal és Ella Balinskával.

Ugyan az eredeti sorozat indulása óta ekkora már 43 év telt el, a rajongók máig emlékeznek Jaclyn Smith alakítására. És bár a színésznőt három válással és egy daganatos betegséggel is sújtotta a sors, 76 évesen is ragyog - befecskendezett zsír ide vagy oda.

(TWN)