Nem féktelen partival, hanem tengerparti pihenéssel ünnepelte július 4-ét Sarah Jessica Parker. A Szex és New York, újabban az És egyszer csak... című sorozat sztárja a Hampton-vidék egy strandján süttette a hasát az amerikai Függetlenség napján.

Egy lenge, türkiz színű ingben és fekete napszemüvegben érkezett, majd egy spagetti pántos, fekete, egyberészes fürdőruhára vetkőzött az 57 éves színésznő a Long Island keleti végéhez tartozó Hampton-vidéken. A terület névről sokak számára lehet ismerős a nagysikerű sorozatból, amelyben nem egyszer hallhattuk valamelyik szereplő ígéretes randijelöltjéről, hogy „van egy háza Hamptonsban".

Nos, a Carrie Bradshaw-t alakító Parker és férje, Matthew Broderick is rendelkezik ott egy nyaralóval, a házaspár a koronavírus-járvány miatt elrendelt karantén idején is itt tartózkodott. Szerencsére mostanra felszabadultabb körülmények között élvezhették a Hampton-vidék nyújtotta harmóniát, és ünnepi hangulatban sütkérezhettek a nyári napfényben.

A színésznő barnulás közben sokáig egy könyvvel kötötte le magát.

Sarah Jessica Parkert legutóbb a Szex és New York folytatásában, az És egyszer csak... című sorozatban láthattuk, a szériában Carrie Bradshaw karaktereként tért vissza a képernyőre. A sorozat eredetileg egyetlen évad erejéig hozta volna vissza egykori kedvenc szinglijeinket, ám Carrie, Miranda és Charlotte kalandjai úgy tűnik, folytatódnak: az És egyszer csak... második évadát idén októberben kezdik forgatni, várhatóan valamikor 2023-ban kerül fel az HBO Max streaming-felületre.