Nem kíméli az internet népe Szabó András Csuti új barátnőjét. A közösségi fórumokon máris kritizálni kezdték a fiatal nő egyes fotóit, valamint arról is diskurzus indult, ki mennyire tartja őt szimpatikusnak.

Szabó András és Kulcsár Edina idén januárban jelentette be, hogy útjaik különválnak. Az egykori szépségkirálynő az ismert rapper, a G.w.M. művésznéven futó Varga Márk személyében lelt rá ismét a boldogságra, míg Csuti egy Regina nevű lányba szeretett bele, akivel áprilisban már Madridba szervezett kiruccanást.

A gerlepár azóta Olaszországot is megjárta, legutóbb pedig a tegnapi Ferencvárosi TC - FC Tobol Kostanay futballmeccsen vettek részt a Groupama Arénában.

Új párja ismertségén keresztül a lány is egyre nagyobb figyelmet kap a sajtóban, így nem meglepő, hogy az üzletember életét követők máris véleményt kezdtek formálni Gináról, akit egyesek kupisnak tituláltak, miután egy-egy fotóján rendetlenséget fedeztek fel a háttérben.

„Nem vagyok influencer, nem célom megfelelni, és az nem kupi, hanem pokrócok és a laptopom, monitorom, a második meg egy story – készülődés címen, barátnőm szobájában, ahol amúgy ők egész nyáron laknak, egy hotelben, ruhák itt ott, kitakartam, mert miért ne, meg mert nem az én ruháim. Egyébként nyugodtan jöhet bármilyen kritika, tökéletesen tudom a hibáim, van bőven, de hála az égnek nem is a külsőmből vagy a social médiából szerettem volna sose megélni”

– reagált a Redditen közzétett bejegyzésre Regina, akinek ezt követően a foglalkozását kezdték gúnyosan firtatni. A rosszindulatú kérdező azonban hoppon maradt, ugyanis olyan választ kapott, amire feltehetően nem számított:

Egy amerikai multinál vagyok középvezető, van egy csapatom Budapesten, meg egy Skóciában, pénzügyi területen, lassan 9 éve multi környezetben dolgozom

– írta, majd hozzátette: nem célja senkinek sem megfelelni, a közösségi médiát szabadidős céllal, saját szórakoztatására használja.

(Bors)