Egy teljes hete fekszik kómában Ribarics Tamás. A Tales of Evening nevű metál-és rockbanda gitárosát egy darázs csípte meg július 10-én.

A sokkoló hírt a zenész Facebook-oldalán osztották meg annak nevében. A férfi 2011 óta játszik együtt jelenlegi zenekarával, amelynek első lemezét 2012-ben adták ki. A gitáros Tamás Riba művésznéven szólóban is alkot, tavaly jelent meg The River című száma. Az őt érintő tragikus hírről egyik barátja számolt be.

„Kómába estem 07.10. napján 17:30 órakor. Egy kis darázs csípése miatt kerültem ebbe a szorult helyzetbe, hogy a testemet nem engedi szabadon valami sötét erő, nem tudok felébredni, beszélni, gitározni, zenélni. 

Egyelőre sajnos mozdulatlan vagyok, de ki akarok jutni a sötétből … utálom, nem látok … keresem a fényt, megyek, lépteim még bizonytalanok, de nem adom fel. Érintésre reagálok, megremegek. Könnyem csordul … tudom, a tiétek is, de … kapaszkodom erősen. Tudom, hogy velem vagytok… Én nem adom fel, ti se tegyétek! Tudjátok, nem vagyok a szavak embere … most sem … Tudom, hiszem, hogy újra kezembe fogom a hét húrost, és veletek, nektek játszom. Később jelentkezem, akkor már én írok … dallamokat … Nektek!!!!!!”

– fogalmazták meg a szívszorító bejegyzést Ribarics Tamás nevében, aki bár azóta is kómában van, az állapota stagnál és a külvilág jeleit is érzékeli. Mint azt a Blikk írja: szerettei és rajongói imádkoznak érte.