Nyíltan ünnepelte egy éves tisztaságát a korábban súlyos alkoholproblémákkal küzdő Chrissy Teigen. Az amerikai modell megrendítő sorokban próbálta felidézni a homályban töltött éveit.

A 36 éves Teigen karrierje a Sports Illustrated című magazinban való 2010-es debütálása után kezdett felfelé ívelni, sikert sikerre halmozott. Életét 2013-ban kötötte össze a népszerű énekessel, John Legenddel, akitől két gyermeke született. Idővel azonban az alkohol rabjává vált,

élete legmeghatározóbb pillanatainak nagy részét bódultan, tompult tudatállapotban élte át.

Hatalmas küzdelem volt a számára, amikor úgy döntött: leteszi a poharat. Elhatározásának és a sikeres elvonókúrának, nem mellesleg szerető családja és barátai támogatásának köszönhetően a modell tegnap ünnepelte tisztaságának első évfordulóját. Öröméről és a múltjával kapcsolatos megbánásairól őszintén vallott a jeles alkalomból posztolt Instagram-bejegyzésében.

„365 napja egy csepp alkoholt sem ittam! Nem mondom, olykor hiányzik a bódultság és a gondtalanság érzése, de hogy őszinte legyek, az alkohol a vége felé már egyáltalán nem adta meg azt a vidámságot, mint korábban. Azért ittam, hogy megszüntessem azt az őrült szorongást – ami most figyelj – teljesen elmúlt, amint abbahagytam az ivást! Amúgy nagyon jól érzem magam.  Néha frusztráltságot érzek, amikor visszagondolok azokra a napokra, amelyekre az alkohol miatt nem emlékszem tisztán. Mint például amikor ittam, miközben egy privát séf órákat adott nekem és a barátaimnak, én viszont elaludtam közben.

Bárcsak ébren lettem volna. Bárcsak emlékeznék valamelyik díjátadóra. Vannak képek rólam, ahol életem legjelentősebb pillanatai lettek megörökítve, de a tekintetem teljesen halott mindegyiken. Legyen szó profi fotókról, vagy éppen a tengerparti, családi képekről.

Őszintén szólva még nem tudom, hogy fogok-e újra inni valaha, de azt tudom, hogy soha többé nem akarok úgy kinézni, mint azokon a felvételeken. Most az a legjobb, ha egyáltalán nem fogyasztok alkoholt. Hagyom, hogy felszínre törjenek a rémálmok, és megpróbálom megoldani a problémáimat a terápiák során, pia nélkül”

– fordította le Teigen videó mellé írt szavait a femcafe.hu. A bejegyzést mostanra több mint 307 ezren kedvelték és folyamatosan érkeznek a modell kitartását dicsérő gratulációk.