Keddi hírösszefoglalónkban még: Demcsák Zsuzsát Hugh Jackman hívta randira, Berki Mazsi visszatért Baliról, Győzike bevonul a pszichiátriára.

Nádai Anikó

Talán már csak órákba, esetleg percekbe telhet, és világra jön Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeke. A leendő apuka nemrég jelentkezett be a kórházból, az ide kattintva megtekinthető poszthoz pedig csak annyit írt:

Hát, akkor kezdjük.

Hajmásy Péter és Nádai Anikó még ez év elején jelentette be, hogy kisbabát várnak, nem sokkal azután, hogy eljegyezték egymást. Terhességének ideje alatt Nádai előszeretettel osztott meg pocakos fotókat, ez előző napokban közzétett képek alapján pedig már sejteni lehetett: a kicsi nemsokára érkezik. Születendő gyermeküknek a szülők a Hajmásy Péter Pál nevet szánják.

Demcsák Zsuzsa

A TV2 műsorvezetője a Pénzt vagy éveket! című adásban mesélte el, hogy korábban Szlovéniában futott össze az X-men-filmek Farkasaként ismert Hugh Jackmannel, akinek a kiejtéséért egyszerűen odáig volt. A színész vacsorára invitálta Demcsákot, ám a műsorvezetőnek vissza kellett utasítania a meghívást.

Imponáló volt, de én a kicsi gyerekekkel voltam, úgyhogy a vacsorameghívásra azt mondtam, hogy nem tudok sajnos. Igazi úriember volt, [...] de ha én egyszer azt mondom, hogy nem, akkor tényleg nem

– emlékezett vissza egy kicsit szomorkásan Demcsák Zsuzsa.

Geszti Péter

Geszti Pétert szintén érinti a Novák Katalin köztársasági elnök által hétfő este véglegesített új KATA-törvény, így az énekes több százezer másik magyarhoz hasonlóan ugyancsak kénytelen megszüntetni egy vállalkozását. Búcsúzóul a Facebook-on tett közzé egy melankolikus, rögtönzött dalt, amelyben a rezsicsökkentés változásáról is frappánsan említést tesz.

Hé Kata, itt hagytál a combos rezsivel, sok nekem ez így jószerével. Mert Rezsi csak hízik, a fejemre nő, s különben is, Rezsi nem jó nő. Sőt. Rezsi nem is nő, csak nő nő nő

– szól a csúcspontja a dalnak, amelyhez az alábbi sorokat mellékelte posztjában a zenész:

„Van, hogy becsúszik valami. Vagy ki. Ezt a hirtelen jött kis rögtönzést fogjuk fel melankolikusnak álcázott szerelmi vallomásnak, melyben KATA emlékének adózunk! Szó szerint.  Ad hoc. Jobb híján. Hiszen most magam is megszüntetek  KATÁ-s céget. Így jártam - többszázezer társammal együtt. Szebb nyarat!”

Berki Mazsi

Gyászában, néhány héttel ezelőtt utazott Balira Berki Mazsi, hogy távol az otthonától, spirituális környezetben tudja feldolgozni néhai férje, Berki Krisztián halálát. Az influenszerként tevékenykedő édesanya egy lelki és testi feltöltődést ígérő táborban vett részt, ám azt követően még egy ideig az indonéz szigeten maradt lányával, Emmával.

A kint töltött napjairól rendszeresen posztolt Berki, ám legújabbInstagram-története szerint a külföldi kiruccanás véget ért és már Siófokon pihen.

Gáspár Győző

Hat hét múlva önszántából bevonul a pszichiátriára Gáspár Győző, miután otthonában, eszméletlenül a földön fekve, begyógyszerezve talált rá a családja. Függőségéről és jelenlegi állapotáról a Palikék világa by Manna YouTube-csatorna Három Igazság című műsorában tett feleségével együtt megrázó vallomást a reality-sztár.

„Igen, a szőnyegen találtak meg a múlt héten, begyógyszerezve, és igen, elviselhetetlen vagyok. Egy ilyen emberrel kell együtt élnie Gáspárné Balla Beátának. Mikor hazajön Evelin látogatóba, és megölelné az apját, akkor az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul. Én a múlt héten szétgyógyszereztem magam.[...] Én ezt vállalom, igen én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok. Hol van ő? A földben, maradt utána két gyerek. Amikor megtudtam, hogy meghalt azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek. Én elmondom kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok, hogy nagyon beteg vagyok, hogy elmegyek a szanatóriuma, hogy kikapcsolom a telefonomat. [...]

Hat hét múlva zárt osztályra kerülök. Megkapom az órarendemet, ott élek a többi emberrel, az alkoholistákkal, a drogosokkal, a gyógyszerfüggőkkel. És igen, van, hogy azt mondja a tanárnő, hogy házi feladatot kell készíteni, egy oldalban írjam le, mit szeretek magamban. Ezek olyan tanárnők, hogy pszichológusok”

– magyarázta többek között Győzike.

Lékai-Kiss Ramóna

Rendhagyó képet posztolt közösségi oldalára Lékai-Kiss Ramóna: a műsorvezető féltve óvja gyermekét a nyilvánosságtól, most azonban közös családi képet tett közzé törökországi nyaralásukról az Instagram-oldalán.

Csak mi hárman

– írt a fotóhoz Lékai-Kiss, akinek fia, Noé először utazott repülőgépen.

A házaspár néhány héttel ezelőtt még harmadik házassági évfordulóját ünnepelte Spanyolországban, onnan egy bikinis képpel örvendeztette meg rajongóit.