A hét utolsó hírösszefoglalójában még: Béres Alexandra állhat a Schobert Norbiékat gyalázó közösségi oldal mögött, Ábrahám Robinak új műsora indul szombaton, Nádai Anikó újabb képet posztolt újszülött gyermekével.

Tóth Andi

Súlyos kritikákat kapott a kinézetét illetően Tóth Andi a legújabb Instagram-bejegyzése alatt. Az énekesnő vadonatúj klipjét reklámozta, a kommentelők azonban nem kímélték a külsejére tett megjegyzésektől.

Forog a “kicsinál” 

– írta a bejegyzéshez Tóth, megjelölve benne a dalban közreműködő zenésztársát, Aleet. Bár a fotót közel 20 ezren kedvelték, az énekesnő hideget-meleget is kapott a poszt alatt.

Szerintem ez nem áll jól...

Szép nő bamba nézéssel, csücsörítős szájjal! Tragédia. Miért tetszik ez neki, nem értem. Egy szép és tehetséges nő, de rombolja ezzel a kinézettel

Nem akarlak megsérteni, én sem vagyok szép, de ez az első kép borzalmas

– írták többen. Akadt ugyanakkor, aki Tóth védelmébe kelt, míg maga az énekesnő a következőképpen reagált a kommentekre: 

Bahhhhahahahahahahaha.

Schobert Norbi

Jó ideje keseríti meg sértő és lejárató posztjaival a Schobert-család életét egy bizonyos A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook-oldal, amelynek hátterében a Blikk informátora szerint Béres Alexandra állhat.

„Ráírtam a valódi profillal rendelkező adminokra, hogy a mémoldalammal, a Trollfésszel szeretnék egy együttműködést A nagy Norbiréka biznisz oldallal. Kaptam is rá választ, hogy nyitottak rá, reklámoznák az oldalam azzal, hogy megosztják a mémjeimet. Százezer forintot kértek tőlem mindezért, én pedig kértem az adatokat az utaláshoz. Barna Krisztián nevén volt a számla. Az ugyan még lehet véletlen, hogy valakit történetesen ugyanúgy hívnak, mint Béres Alexandra férjét, az azonban már kevésbé, hogy

a számlához megadott telefonszám Alexandráé. Leellenőriztem, a Viber nevű alkalmazás is felismerte a számát, valóban ez az ő telefonszáma évek óta.”

– árulta el a lapnak Király Dávid. A számot leellenőrizték, az valóban Béres Alexandrához tartozik. A nő cáfolta a hírt, Schobert Norbi pedig közölte: bár nem tudja, az oldal valóban kapcsolatba hozható-e Béressel, megtette a szükséges jogi lépéseket.

Ábrahám Robi

Július 23-án este 19 órakor, Talk 44 címmel indul el Ábrahám Robi vadonatúj podcast-műsora a YouTube-on. A tévés első vendége G.w.M. lesz, akit alaposan megizzaszt kendőzetlenül őszinte kérdéseivel.

A podcast stílusban készülő műsorban ‘klasszik beszélgetések’ várhatók meglepő fordulatokkal a hazai sztárvilág legnépszerűbb szereplőivel. A Talk 44 nem csak a YouTube-on lesz elérhető, hanem a legnagyobb streaming-szolgáltatóknál is

– nyilatkozta Ábrahám.

A Talk 44-en kívül a műsorvezető beugróként feltűnik majd Jeszenszky Zsolt műsorában, a Politikai Hobbistában, illetve a Hír TV-n is, valamint a napokban egy kereskedelmi csatorna is megkereste őt egy műsorvezetői ajánlattal – írja a Bors.

Nádai Anikó

Kedd délután hozta világra kisfiát Nádai Anikó. A műsorvezető és párja azóta haza is tértek a kórházból, legutóbbi fotóját már a házuk bejáratából posztolta Nádai.

Haza értünk

– írta a képhez. Mint az korábban már kiderült, a kisfiú neve a korábbi hírekkel ellentétben nem Hajmásy Péter Pál, hanem Hajmásy Alex lett, aki 4145 grammal es 55 centivel született.

Baukó Éva

Az utóbbi időben többször is keményen kritizálta Sáfrány Emesét Baukó Éva. A ValóVilág egykori szereplője először a légtornász új kapcsolatát támadta, majd kétségbe vonta anyai viselkedését, végül a vokányi Ayahuasca-szeánsz kapcsán sújtotta kéretlen szavakkal. A botrányhősnő egy televíziós riportban is nyíltan támadta Aleskát, míg végül a Bors hasábjain mégis bocsánatot kért tőle.

„Mindenki ismer, hogy időnként túl nyersen fogalmazok. A tegnapi riportra csak annyit szeretnék reagálni, részemről nem az volt a célja, hogy Emesét bántsam vagy lejárassam. Vállalom, hogy mit mondtam, de fontos hangsúlyoznom, hogy mindkét lányt sajnálom, és igenis megérintett a történetük. Természetesen nekem is megvan a véleményem a szeánszról”

– fogalmazott Baukó, aki egyúttal jobbulást kívánt a pécsi kórházban gyengélkedő Béres Anettnek, aki a szeánszot követő hallucinációi elől menekülve vetette magát a mélybe és szenvedte el életveszélyes sérüléseit. A Való Világ egykori játékosa azóta maga is megtörte a csendet és szerdán először szólalt meg a baleset óta. 

„Emesének pedig itt üzenem, hogy legyen boldog, és minden jót kívánok neki az életéhez.

Ha megbántottam, elnézést kérek! Sajnos, megint azzal kellett szembesülnöm, hogy a mondanivalóm másképp jött le, mint ahogy én azt szerettem volna, ami azért szomorú számomra, mert úgy tűnhet, a szavaimmal a földbe akarom tiporni Emesét.

Tanulság lesz ez számomra, elgondolkodom, hogy több riportot nem adok, végérvényesen visszavonulok a médiából”

– zárta sorait Baukó. Szavaira Sáfrány Emese a következőképpen reagált:

„Mindenkinek lehet saját véleménye, és én senkiét sem szeretném megváltoztatni. Nem vagyunk egyformák. Nem akarok semmi mást mondani, mert azzal egy soha véget nem érő folyamatot indítanék el. Évával 2014-ben szerepeltünk közösen egy műsorban, azóta nem is igazán találkoztunk személyesen. Eddig sem voltunk barátnők, de nyilván ezután sem leszünk.”