Csak úgy vonzza az emberek tekintetét az a ruha, amelyet Tóth Andi öltött magára a minap. Az X-Faktor korábbi győztesének választása egy testhez simuló, fekete miniruhára esett ebben a hőségben, és a fotó, amelyet ennek kapcsán közzétett az Instagram-oldalán, i gazi kommentcunamit indított el.

A fiatal énekesnőt, aki a a neonzöld színű Mustangja lökhárítójának támaszkodva örökítettek meg, azért bombázzák követői hozzászólásokkal, mert úgy vélik, öltözéke többet mutat a kelleténél. 

Nem mindenki volt azonban elragadtatva ettől a közösségi platformon.

Szép látvány kicsit kint van a p*nci. De szép is.

Bugyi nélkül? Ez igen Andika!! Szuper jó!! De ebből megint címlap lesz!!

Hát ez valami különösen undorító, mással nem tudsz felűnni? Egy képzettség esetleg, vagy valami, csak ne ez! milyen példát mutatsz ezzel? Bele gondoltál ebbe?

Szabó Zsófi kettő. Málnakeverő lábak. Ti nem jártok edzeni. Ilyen csúnya vékony lábakat.

Ilyen kánikulában nem elég mosni, de szellőztetni is kell a p*ncust! Aranyos és nem kell szégyellni!

Kinn a barátfüle!

– írták többen az énekesnőnek, aki egyelőre nem reagált a kommentekre. Volt azonban olyan követő is, aki Tóth védelmére kelt, mondván csak az árnyék miatt tűnik úgy, mintha a szoknya alól az énekesnő legintimebb testtája is kivillanna.

Szerintem rossz a fotózás, ha jól megnézitek, lehetetlen, hogy az látszik ott. Csak ott összeér a lába, az árnyékok is rosszul esnek, ha jól megnézitek a képet, anatómiailag nem lehetett az a bizonyos dolog, hanem jóval feljebb van. Ne má', egy rossz fotóból ennyi előítélet születik

– állt ki az énekesnő mellett egy másik hozzászóló.

Ön hogy látja: Tóth Andi nagyot villantott?