Hírösszefoglalónkból továbbá megtudhatja, mit gondol Csutiról G.w.M., miért vált el Csősz Boglárka, hogyan tartja életben a kapcsolatát Pikali Gerda és Rékasi Károly és hogyan emlékszik lánya halálára a Neoton Família sztárja, Baracs János.

Kocsis Tibor

Közösségi oldalán válaszolt a párkapcsolatát érintő kérdésekre Kocsis Tibor. Mint azt elárulta, több mint 5 éve, közös barátokon keresztül ismerte meg barátját, Lászlót, akivel 4 és fél éve alkotnak egy párt. Egy ideje jegyben is járnak, és amint azt anyagi helyzetük engedi, hivatalosan is összekötik az életüket.

„Őszinte leszek: én nem fogok arra várni, hogy Magyarországon engedélyezzék az azonosneműek házasságát, mert regisztrált élettársi kapcsolatot bármikor köthetsz valakivel. Amint úgy hozza az élet, hogy erre meglesz az anyagi lehetőségünk, akkor óriási lagzit csapunk, ez biztos! Hogy hol, azt még nem tudom, de valahol, ahol lehet sokáig mulatni"

- taglalta terveit az énekes, aki a családalapítás kérdésére is kitért.

„Mi igazából nem tervezünk gyereket, viszont én nagyon szeretném, hogyha Magyarországon az általános lehetne, hogy azonosnemű párok is örökbe fogadnak. Ez legyen alap szerintem, mint minden normális országban! Ez a jog mindenkit megillet, aki apa vagy anya szeretne lenni és erre alkalmas.”

G.w.M.

Idén januárban bombaként érte a rajongókat a hír, hogy szakítása után nem sokkal már egy másik férfi karjaiban volt boldog Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő nem más, mint a közismert rapper, G.w.M személyében talált rá ismét a szerelemre, ám emiatt rengeteg támadás érte. Úgy hírlett, az újdonsült udvarló és Kulcsár exe, Szabó András Csuti között a történtek után közel sem volt felhőtlen a viszony, ám Ábrahám Róbert Talk 44 című műsorűban a rapper nemrég tiszta vizet öntött a pohárba.

„Én erről soha nem nyilatkoztam. Ebből nagyon kimaradtam. Az, hogy erről kijött bármilyen cikk, nem az én művem volt. Teljesen elszigeteltem magam és ezt tartom továbbra is, viszont azt ki tudom neked jelenteni - és akkor most itt nyilatkozom -, hogy egészséges, jó viszony van köztem és Csuti között. Nincsenek ellentétek, normalizálódtak a dolgaink”

– árulta el G.w.M a műsorban, ami szerda este 18 órától látható a YouTube-on.

Csősz Boglárka

Pár nappal ezelőtt hivatalos közleményben jelentette be válását Csősz Boglárka és milliárdos török férje, Burak Talu. Az üzletasszony akkor szűkszavúan annyit írt: 

„Nem szerettünk volna úgy élni, mint két barát egy háztartásban, mindketten hiszünk a szerelemben, és esélyt adunk egymásnak arra, hogy újra megtaláljuk ezt az érzést, de már másvalaki oldalán."

Kiderült, az anyagiakról is zökkenőmentesen sikerült megegyezniük, Csősznek nem voltak nagy igényei. A válás okairól részletesebben a Hot! Magazinnak mesélt.

„Nem könnyű 11 évet lezárni. Nekem Burak a szerelmem, a barátom, a társam volt, a családja az én családom is. Nagy volt a nyomás és rengeteget vívódtunk a döntésen. Azt hiszem azzal, hogy kimondták a válást, lekerült rólunk egy döntési teher, végleg lezártuk életünknek ezen szakaszát. Fiatalok vagyunk még így inkább most döntöttünk így, és bár sosem késő, mi még szeretnénk egy új tartós kapcsolatban élni"

– fogalmazott a színésznő, aki a közeljövőben producere lesz egy új mozifilmnek, amelyben szerepelni is fog.

Pikali Gerda és Rékasi Károly

Szintén a Hot! Magazinnak vallott házasságáról Pikali Gerda és Rékasi Károly. A tíz éve párkapcsolatban és egy éve már házasságban élő színész-páros randevúkkal és újabbnál újabb ötletekkel tartják életben szerelmük lángját.

Tudtuk, hogy egy házasság maga a "lehetetlen küldetés ezért is választottuk a Mission Impossible című film zenéjét, konkrétan arra vonultunk be a házasságkötő terembe

– emlékezett vissza Pikali Gerda, aki férjéhez hasonlóan egyszer már élt házasságban, így mindketten tisztában vannak a lehetséges buktatókkal. Éppen ezért folyamatosan odafigyelnek egymásra és az őszinte kommunikációra: minden este a teraszon ülve számolnak be egymásnak a napjukról.

Ez a második és egyben utolsó házasságom, nem tervezek többet, hisz sok munka van benne

– jelentette ki a színésznő.

Baracs János

Alig több mint fél év telt el azóta, hogy tavaly decemberben holtan talált rá lányára a Neoton Família Sztárjainak basszusgitárosa, Baracs János. A zenész megtörten vallott a Blikknek fájdalmáról, a szűnni nem akaró bűntudatról és a tragédia részleteiről.

„A lányom alkoholista volt, ez az igazság, és sajnos, olyan ember volt, akin nem lehetett segíteni. [...] Az első feleségem rákbetegsége, majd halála nagyon megviselte, Vica az utolsó pillanatig hitt abban, hogy azért engedték haza a kórházból, hogy meggyógyuljon. Nem így lett. Később egy szerelmi csalódás, majd az anyukám tavalyi halála is nagyon megviselte a lányomat.[...] Hiába próbáltuk, nem fogadta el a segítő kezet”

– magyarázta Baracs, aki minden téren próbált könnyíteni lánya életén. Fizette az albérletét és támogatta anyagilag akkor is, amikor Viki évekig nem dolgozott.

„Természetes, hogy egy szülő mindent megtesz a gyerekéért, de be kell látni, hogy a túl sok segítséggel leneveljük az életről őket. Ha nem kell neki mindent megtennie azért, hogy előrébb jusson, hanem mindent megkap, mi marad? A buli. [...] Mindig megmagyarázta, miért nem ment el állásinterjúra, hol beteg volt, fájt a feje, hányingere volt. Erre szülőként persze, az a reakció, hogy pihenj csak. Fontos jel volt az ágyban töltött sok idő, a későn kelés, az, hogy a társasági élete nagyon beszűkült, a legfigyelmeztetőbb jel pedig a tagadás. „Vica, te iszol?” – hangzott a kérdés. „Nem!” – jött a válasz, amit elhittem.”

A Neoton basszusgitárosa utoljára a végzetes nap előestéjén beszélt lányával, akkor úgy tűnt, minden rendben van. Viki egy állásinterjúra készült.

„Azzal tette le a telefont, hogy „nagyon szeretlek, apuci”. Másnap aztán, amikor már dél körül sem tudtunk róla, megnéztem a családi telefonos alkalmazásban, hogy merre jár. Otthon volt. [...] Egy barátja úgy ment el tőle este hét körül, hogy Viki józan volt. A mai napig nem tudom, hogy a bizakodó telefonbeszélgetéstől miként jutott el odáig, hogy megigyon egy üveg viszkit, pedig megtette, mert ott volt mellette az üveg, és még egy félig tele borospohár is állt az asztalon.

A két hónappal később megkapott részletes vizsgálati eredményből megtudtuk, alkoholmérgezés végzett vele.”

Majka

Kiadta a legértékesebb hazai celebek top 20-as listáját a Forbes üzleti magazin. Új, részletes módszertanuk alaposan átrendezte a sztárvilág élmezőnyét: az egy évvel ezelőtt még 5. helyen végzett Majka feljutott a lista első helyére, ezzel a dobogó második fokára kényszerítve Sebestyén Balázst. A harmadik helyen Rúzsa Magdi végzett, míg a legtöbbet Till Attila esett vissza, a tavalyi 6-ról a 17. helyre.