EBBEN A POSZTBAN FRISS HÍREKET OLVASHAT MAGYAR HÍRESSÉGEKRŐL, ÍME NÉHÁNY ÉRDEKES OLVASNI-, ILLETVE NÉZNIVALÓ VELÜK KAPCSOLATBAN.

219 millió forintért kínálja megvételre csopaki luxusnyaralóját Vasvári Vivien – állítja a Blikk. A 86 négyzetméteres ház a következő paraméterekkel rendelkezik: három hálószoba, 760 négyzetmétres telken, lenyűgöző kilátás a Balatonra. Három éve teljes felújításon esett át, teraszán úszómedence is található. Az árban benne foglaltatik a ház teljes berendezése is.

200 Ft pluszt kellett a jégkockáért fizetnie egy vendégnek Ördög Nóráék balatonakarattyai éttermében, anélkül, hogy velük erről egyeztettek volna. A műsorvezető sem tudott az alkalmazottak döntéséről, így amint értesültek a panaszról, nyilatkoztak – írja a Blikk.

Férjemmel, Nánási Pállal beszéltünk a munkatársakkal és kiderült, hogy tudtunkon kívül, hatáskörüket némiképp túllépve, bár nyilvánvalóan cégünk érdekeit szem előtt tartva kezdték el felszámolni a jeget azokban az esetekben, ahol az italok alapból nem tartalmaznak jégkockát. Az utóbbi időben ugyanis gyakorivá vált, hogy a vendégek kérnek külön is extra adag jeget

– magyarázta Ördög, aki megerősítette, hogy ők, mint tulajdonosok, az egészről semmit sem tudtak.

Ebben az esetben egy pohár szóda mellé kértek jeget, amely alapból is nagyon hideg, ezért nem szoktunk hozzá jégkockát felszolgálni, és nem is adjuk drágán. Ennek ellenére ez semmiképpen nem egy szerencsés gyakorlat, és intézkedtünk is, hogy ne így legyen. A szörpök, koktélok esetében a jégkocka alapösszetevő, és szerepel is a termék árában, nem külön számoljuk fel

– tette hozzá a tévés.

A BEST Magazinban az olvasható, hogy Pintér Adrienn Ada műsorvezető családostól hazaköltözik Németországból, Nürnbergből, ahol három éven keresztül éltek férjével és gyerekeikkel.

Az, hogy hazaköltözünk Magyarországra, Mátéval közös döntés volt. Mindketten tudtuk, hogy ez pár éven belül megtörténik. Egyelőre albérletben fogunk élni, mert bár a férjemnek és nekem is van lakásom Budapesten, sajnos mindkettő kicsi ötünknek

– mesélte a tévés a lapnak.

Schobert Norbi és Rubint Réka a rendőrséghez fordultak az őket ért támadások miatt. Bő egy hete például azzal került a lányuk az újságok címlapjára, hogy megbukott az érettségin, pontosabban nem ment át az emelt szintű, angol nyelvű vizsgán. A szülők úgy érzik, a családjuk elleni bántásokkal szemben fel kell lépniük, így Schobert megtette a feljelentést a NAV-nál és a GVH-nál – írja a Story magazin.

A Sorozatwiki információi szerint folytatást kap a Drága örökösök című sorozat. A showrunner továbbra is Hámori Barbara lesz és néhány hónapon belül kezdődhetnek a forgatások.